Nyhed

FRAADS annoncerer efterårsturné og lover debutalbum i 2020

GAFFA.dk – alt om musik

Efterårskoncerterne bliver udvidet til regulær turné

2020 lover et godt år for FRAADS. Til efteråret spiller den poetiske hiphop-duo FRAADS, bestående af forsanger Papa Erotic og producer David Engelbrecht, deres hidtil største livekoncerter på Store Vega i København og Train i Aarhus. Netop nu har de  annonceret, at de også lægger vejen forbi Horsens, Aalborg, Fredericia, Vejle og Odense på en samlet efterårsturné. Men det stopper ikke her. Den 7. februar udgiver FRAADS deres nye single ”Ingen er ligesom dig”, hvortil de lover et debutalbum, der vil stå klar i løbet af 2020.

LÆS OGSÅ: JULEKALENDER-LÅGE 16: Hør årets bedste sang ifølge Aksglæde


FRAADS’ fremgang kommer oven på et 2019, hvor duoen for alvor har markeret sig som et navn på den danske urbanscene. I løbet af året udgav duoen singlerne ”Blinker” og ”Døde i dine arme” – sidstnævnte blev P3’s femtemest spillede sang i 2019. I efteråret spillede de to udsolgte koncerter i henholdsvis Lille Vega i København og på Radar i Aarhus, og tilbage i foråret spillede de en tætpakket koncert på Spot Festival i Aarhus. Her blev der også kvitteret med fem fornemme stjerner af vores anmelder, som blandt andet skrev:

”Og pulsen hos fansene føles tung og spændt, da hele foretagendets charme udspiller sig som en eksklusiv klub, hvor ikke mange lukkes ind. Men hedonisme har vel bare fået et nyt ansigt i lille Danmark, og det ansigt er FRAADS”.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Destruktiv lykkerus i rent FRAADseri


Billetter til FRAADS’ efterårsturné kan købes her.

Tourplan:

To. 17.09: Horsens, Kulisselageret
Fr. 18.09: Aalborg, Studenterhuset
Fr. 25.09: København, Store Vega
Lø. 26.09: Aarhus, Train
To. 01.10: Fredericia, Ungdommens Hus
Fr. 02.10: Vejle, Bygningen
Lø. 03.10: Odense, Posten


Varm op til koncerten med FRAADS' seneste single, "Blinker": 

ANNONCE