x

Begejstring og protester ved McCartney-koncert

Begejstring og protester ved McCartney-koncert

Da Paul McCartney ankom til Quebec City på Canadas østkyst lørdag aften, ventede hundredevis af fans foran Chateau Frontenac Hotel.

Andre har imidlertid været knap så begejstrede for beslutningen om at markere byens 400-års jubilæum med en gratis McCartney-koncert for 200.000 mennesker. Disse røster mener, at valget af en engelsk kunstner bringer minder om Englands erobring af området, det daværende New France, i 1760.

Kunstneren selv, der da også vanskeligt kan hævdes at have haft del i de militære handlinger for knap 250 år siden, udtalte i den forbindesle til Canadisk radio - naturligvis med til lejligheden velvalgte indianer-meatforer:

"Jeg synes, det er på tide at ryge fredspiben og lægge stridsøksen væk. Jeg synes, dette er en venskabskoncert".

Langt de fleste af de godt 200.000 fremmødte var angiveligt også begejstrede over koncerten, der inkluderede en lang række Beatles-klassikere.

Showet, som er McCartneys eneste annoncerede i Nordamerika i år, inkluderede således titler som "All My Loving," "Got To Get You Into My Life", "The Long and Winding Road", "Blackbird", "Eleanor Rigby" og "A Day in the Life", såvel som "Good Day Sunshine," "Let It Be," "Penny Lane," "Lady Madonna" og "Get Back", rapporterer Billboard.


Officiel hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA