Nyhed

Adam Lambert udgiver album og kommer til Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Albummet Velvet udkommer den 20. marts og kan opleves live den 9. september, når Adam Lambert gæster Vega i København 

Tingene står ikke stille for Adam Lambert. Den 20. marts udgiver det i øjeblikket Queen-turnerende medlem sit fjerde soloalbum – og første i fem år – hvorefter han til efteråret drager på turné i Europa. Albummet med titlen Velvet følger op på singlerne ”Superpower” og ”Roses”, der udkom i henholdsvis 2019 og 2020. 

Turnéen skydes i gang i Manchester under Pride Festival, hvorefter turen går til Webley Arena i London og endelig videre ud i Europa, hvor Lambert altså gæster Vega i København 9. september. Lambert har tidligere imponeret som soloartist i København og har blandt andet spillet en udsolgt koncert i Falkoner Salen i 2016.


LÆS OGSÅ: Adam Lambert flyttes til Falkoner Salen

Adam Lambert brød igennem tilbage i 2009, da han nåede en andenplads i den ottende sæson af talentshowet American Idol. Samme år udgav han debutalbummet For Your Entertainment efterfulgt af Trespassing (2012) og The Original High (2015). På trods af de tre soloalbum er Lambert bedst kendt for at have turneret verden rundt med Brian May og Roger Taylor under navnet "Queen + Adam Lambert" siden 2011.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Det er DET, musikken kan!


Billetsalget starter den 14. februar, og billetter kan købes her

Varm op til koncerten med singlen ”Superpower”:


ANNONCE