Nyhed

Dizzy Mizz Lizzy holder albumpremiere i danske biografer

GAFFA.dk – alt om musik

Hør albummet dagen før udgivelsesdatoen i Nordisk Film Biografer over hele landet

Fredag den 20. marts udgiver Dizzy Mizz Lizzy deres fjerde album, Alter Echo, og dagen før holder de premiere på albummet i en række danske biografer. Sanger, guitarist og sangskriver Tim Christensen siger:

“Drømmescenariet for os ville jo være, hvis alle, der skulle høre vores kommende plade, havde muligheden for at høre det i de størst mulige omgivelser. Derfor giver det her samarbejde med Nordisk Film Biografer rigtig god mening for os.“


Albumpremieren bliver afholdt i Nordisk Film Biografer over hele landet torsdag den 19. marts, altså dagen før, Alter Echo officielt udkommer. I alle biografer starter arrangementet med en introduktion på lærredet fra Dizzy Mizz Lizzy, hvorefter gæsterne kommer til at opleve Alter Echo i et biografmix specielt optimeret til albumpremieren. Samtidig ser man på biograflærredet en visualisering af albummet som en levende equalizer, der svæver over publikum.

Som noget særligt vil Dizzy Mizz Lizzy selv være til stede i Imperial i indre København. Biografen er med sine næsten tusinde gæster Nordens største enkelte biografsal. Her bliver bandet interviewet på scenen og skriver autografer efter visningen.

Alter Echo byder på længere, langsommere og tungere sange end tidligere hørt fra Dizzy Mizz Lizzy.


“Vi skriver generelt længere sange i øjeblikket. Det er et lille opgør med den manglende tålmodighed. Hvorfor stresser vi rundt? I vores frygt for at gå glip af noget, går vi i virkeligheden glip af en masse. Prøv at se, hvad der sker, hvis vi er i samme stemning lidt længere tid,” siger Tim Christensen.

I biografen kan gæsterne læne sig tilbage og opleve albummet fra den ene ende til den anden, afspillet præcis som det er tiltænkt.

LÆS OGSÅ: FRA ARKIVET: Sune, Kasper og Tim i 2014 – samlet for første gang


Arrangementet bliver afholdt i følgende Nordisk Film Biografer:

Imperial (København)

Aarhus C


Aalborg Kennedy

Odense C

Kinopalæet (Lyngby)


Tåstrup

Esbjerg

Hillerød


Næstved

Randers

Herning


Kolding

Waves (Hundige)

Køge


Viborg

Frederikssund

Nykøbing Falster


Billetterne er i salg nu på nfbio.dk

Man kan også opleve de nye sange live de på store scener, når Dizzy Mizz Lizzy optræder live følgende steder – billetsalget er i fuld gang:

3. april: Arena Næstved


4. april: Aalborg Kongres & Kultur Center

10. april: T. Hansen Arena, Frederica

11. april: Odense, Jyske Bank Arena


17. april: København, Royal Arena

18. april: Aarhus, Ceres Arena

Du kan i øvrigt glæde dig til et stort interview med Dizzy Mizz Lizzy i næste GAFFA, der er på gaden samme dag som albummet, den 20. marts.


Varm op med Dizzy Mizz Lizzys seneste single, "In the Blood":

ANNONCE