x

Interaktive lyttefester med klassiske album – musikerne medvirker

Interaktive lyttefester med klassiske album – musikerne medvirker

Stil spørgsmål om klassikerne direkte til deres skabere

Fantasien kender heldigvis ingen grænser, når det gælder idéer til at beskæftige sig med musik, mens store dele af verden og dermed også spillestederne ligger stille grundet corona-pandemien.

The Charlatans-sangeren Tim Burgess har således taget initiativet til at afholde interaktive lytterfester med klassiske albums; fester, der afholdes af kunstnerne selv på Twitter. Lytterfesterne går ud på, at alle, der deltager, lytter til et bestemt album på samme tid, mens kunstnerne bag pladerne deler sjove anekdoter og besvarer spørgsmål, der stilles af deres fans. Det fortæller Brooklyn Vegan.

Indtil videre har dette været et vellykket koncept, der har kørt mandag til fredag ​​hver uge. Nu har Tim Burgess sagt, at det skal afholdes hele syv dage om ugen i stedet. Kommende lyttefester vil fokusere på album som Exit Planet Dust af The Chemical Brothers, Heaven or Las Vegas af Cocteau Twins, (What's the Story) Morning Glory? af Oasis, The Soft Bulletin af The Flaming Lips og Dog Man Star af Suede.

Tim Burgess har lavet en kalender med alle datoer, hvor lyttefesterne finder sted:

Thursday 2nd April ( 9 PM BST / 4 PM EDT) The Orielles – Disco Volador
Thursday 2nd April (10 PM BST / 5 PM EDT) The Fall – The Wonderful and Frightening World Of
Friday 3rd April ( 9 PM BST / 4 PM EDT) The Chemical Brothers – Exit Planet Dust
Friday 3rd April (10 PM BST / 5 PM EDT) Cocteau Twins – Heaven or Las Vegas
Saturday 4th April ( 9 PM BST / 4 PM EDT) Doves – Lost Souls
Saturday 4th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Oasis – (What’s the Story) Morning Glory
Sunday 5th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Slowdive – Souvlaki

Monday 6th April ( 9 PM BST / 4 PM EDT) Shame – Songs of Praise
Monday 6th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Super Furry Animals – Mwng
Tuesday 7th April ( 9 PM BST / 4 PM EDT) Field Music – Making A New World
Tuesday 7th April (10 PM BST / 5 PM EDT) The Cribs – Men’s Needs, Women’s Needs, Whatever
Wednesday 8th April ( 9 PM BST / 4 PM EDT) The Lovely Eggs – I am Moron
Wednesday 8th April (10 PM BST / 5 PM EDT) The Flaming Lips – The Soft Bulletin
Thursday 9th April (8 PM BST / 3 PM EDT) Sleaford Mods – Austerity Dogs
Thursday 9th April ( 9 PM BST / 4 PM EDT) Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs – Viscerals
Thursday 9th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Orange Juice – You Can’t Hide Your Love Forever
Friday 10th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Mogwai – Come On Die Young
Saturday 11th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Charlatans – Between 10th and 11th
Sunday 12th April (10 PM BST / 5 PM EDT) New Order – Power, Corruption & Lies

Monday 13th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Suede – Dog Man Star
Tuesday 14th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Libertines – Up The Bracket
Wednesday 15th April (10 PM BST / 5 PM EDT) The Style Council – Our Favourite Shop
Thursday 16th April (8 PM BST / 3 PM EDT) Sleaford Mods – Austerity Dogs
Thursday 16h April (10 PM BST / 5 PM EDT) Fontaines DC – Dogrel
Friday 17th April (10 PM BST / 5 PM EDT) Lloyd Cole and the Commotions – Rattlesnakes

Thursday 23rd April (8 PM BST / 3 PM EDT) Sleaford Mods – Key Markets
Thursday 30th April (8 PM BST / 3 PM EDT) Sleaford Mods – English Tapas
Thursday 7th May (8 PM BST / 3 PM EDT) Sleaford Mods – Eton Alive
Thursday 15th May (8 PM BST / 3 PM EDT) Sleaford Mods All That Glue

Du kan se den opdaterede liste og finde links lige her.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival klar med nyt tiltag – og de har brug for jer!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA