x

NorthSide klar med 2021-datoer – og første navn

NorthSide klar med 2021-datoer – og første navn

Kashmir bliver første band, og festivalen flytter til en ny plads
 
Den 6. april bekendtgjorde statsminister Mette Frederiksen, at regeringens forbud mod større forsamlinger blev forlænget til og med august, og dermed blev langt hovedparten af Danmarks festivaler aflyst med ét slag på et tv-transmitteret pressemøde. Herunder aarhusianske NorthSide, der nu er klar med datoer for 2021, nemlig 3.-5. juni og det første navn, Kashmir – og en ny festivalplads, der har været undervejs i flere år.

– Kashmir skulle helt ekstraordinært være gået på scenen til dette års NorthSide med den første festivalkoncert i fem år. Vi er virkelig glade for, at de er klar på at udskyde denne særlige begivenhed til 2021, for det er noget, vores gæster i den grad har set meget frem til. Koncerten bliver i øvrigt én af kun to festivalkoncerter i hele 2021, så det er ganske specielt og eksklusivt, siger festivalchef Brian Nielsen i en pressemeddelelse.

Kashmirs anden festivalkoncert i 2021 er på Tinderbox, som Brian Nielsen også er direktør for, og som også netop har annonceret datoer for 2021.

Et af de vigtigste budskaber for NorthSide i forbindelse med aflysningen af dette års festival har været, at gæsterne opfordres til at beholde deres billet, som automatisk gælder til næste års festival – men som altså også kan refunderes, hvis man ønsker det. Ifølge Brian Nielsen har festivalen mærket en stor opbakning blandt billetkøberne.

LÆS OGSÅ: Tinderbox annoncerer datoer for 2021 – og første band

En positiv sprække

– Hvis man skal finde en positiv sprække i alt det her, så må det være overvældelsen over den støtte og opbakning, vi har mødt, siden aflysningen blev offentliggjort. Det er en kæmpe motivation for os, når vi skal se fremad og planlægge næste års festival. Derfor efterkommer vi også de mange ønsker fra publikum om at kunne støtte festivalen. Vi åbner derfor helt ekstraordinært op for salget af et begrænset antal billetter til festivalen i 2021, vel at mærke til de priser, som billetterne kostede i år. Billetsalget slutter lørdag 6. juni – i den weekend, NorthSide skulle have fundet sted.

– Vi nåede ikke at få sagt farvel til vores festivalplads i Ådalen, men til gengæld har vi fået lidt ekstra tid til at gøre os ekstra umage, når vi i 2021 skal byde NorthSide-publikummet velkommen til Eskelunden og til en ny, stor, flot og meget anderledes festivalplads, og det glæder vi os enormt meget til, slutter Brian Nielsen.

Den nye festivalplads har været undervejs i flere år og ligger langs Åhavevej ud mod Viby Ringvej cirka halvanden kilometer fra den gamle festivalplads i Aarhus Ådal, som nu skal bruges til boligbyggeri.

NorthSide 2021 finder sted i Eskelunden ved Aarhus den 3.-5. juni 2021. Billetter kan købes på NorthSide.dk fra den 24. april kl. 10.00 til den 6. juni kl. 23.59.

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA