Nyhed

Sko/Torp på jubilæumsturné med On a Long Lonely Night-albummet

GAFFA.dk - Alt om musik

Makkerparret fejrer albummets 30 års jubilæum, når de besøger 11 byer til efteråret. Se tourplan nederst i artiklen.

Tilbage i 1990 udkom sanger Søren Sko og guitarist Palle Torp alias Sko/Torp med deres første album On A Long Lonely Night. Drengene var i slut-20’erne og helt grønne i den danske musikbranche.

”Vi kom ud af ingenting. Ingen anede, hvem vi var. Og jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi både af danskere og udlændinge har fået at vide: ”Gud, vi troede, I var amerikanere!”, fortæller Søren Sko.


Albummet fik som bekendt godt med succes; det solgte mere end 200.000 eksemplarer og vandt to danske Grammys, og særligt titelsangen ”On A Long Lonely Night” med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen på kor blev et hit.

Siden da har den vedholdende duo udgivet seks album, senest med Heaven Is On Our Side fra 2018. De glæder sig dog til at vende tilbage til året, som foruden Sko/Torps debutudgivelse også bød på en genforening af Tyskland og en løsladelse af Nelson Mandela efter 27 år i fængsel. Året er 1990, og de nu midaldrende mænd ser frem til at tage det 30 år gamle album med ud på landevejen:

”Vi har længtes efter at få lov til at spille alle sangene fra det album. Flere af dem har vi aldrig spillet live, så det bliver sjovt og en udfordring”, uddyber Søren Sko.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Når genkendelsens glæde er nok i sig selv

Sko/Torp vil på deres tour spille On A Long Lonely Night fra ende til anden, men de vil også præsentere publikum for yderligere udvalgte numre fra deres store bagkatalog.

Billetter til touren er i salg og kan købes LIGE HER.


Overblik over tourplan:

16. oktober, Royal Stage, Aalborg

17. oktober, Hotel Fuglsø Centret, Knebel


18. oktober, Det Kongelige Teater, København

23. oktober, Gazzværket, Aabenraa

24. oktober, Pavillonen Centersalen, Grenå


29. oktober, Sejergaardsskolen, Tølløse

30. oktober, Tobakken, Esbjerg

6. november, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved


7. november, Messecenter Herning, Herning

18. november, Magasinet, Odense

25. november, Train, Aarhus


Varm op med det klassiske titelnummer:

ANNONCE