Nyhed

SKRALDERBANG I MØRKET: Sko/Torp tager på efterårsturné med fuldt orkester

I 2020 var Sko/Torp på jubilæumsturné med mundbind og syng med-forbud, men nu tager de sagen i egen hånd og inviterer på turné med fuld skralderbang.

Den danske poprock-duo Sko/Torp (bestående af Søren Sko og Palle Torp) har i mere end 30 år leveret musik til de danske hjem og koncerthuse. Kæmpehittet ”On a Long Lonely Night” fra 1990 er nydt mere end 8 millioner gange på Spotify i skrivende stund, og det er knap fem år siden, at de udgav deres seneste album og ottende album Heaven Is on Our Side. Nu drager de på turné med fuldt orkester, en hitparade under armen og en række nye sange, der forventes at udkomme på en ep til efteråret.

Sko/Torp har som gruppe været på noget af en rutsjebanetur, siden de udgav deres første album i 1990. I 1997 gik bandet i opløsning og blev gendannet i 2004, hvor de igen begyndte at turnere – fortrinsvis som trio med den danske sanger og sangskriver Morten Woods. I 2007 var Palle Torp involveret i et voldsomt trafikdrama, og vi hørte først fra gruppen Sko/Torp igen i 2010 med udgivelsen af albummet Heartland – den første albumudgivelse fra duoen siden 1996.

Siden da har gruppen udgivet to album i henholdsvis 2016 og 2018, og nu kan gæster i hele 15 danske byer se frem til at høre kartoteket fremført af fuldt orkester i perioden fra september til november. I en pressemeddelelse fortæller duoen om, at de ser meget frem til en turné med fuld skralderbang og nul corona-restriktioner:


”Egentlig tog vi jo på 30 års jubilæums-triotur i coronaens skygge i 2020. Det blev ærlig talt en lidt uforløst fornøjelse, overbroderet med syng med-forbud og pligtafstand mellem stolene. Publikum gav os masser af kærlighed bag mundbindene. Men restriktioner gjorde løbende, at vi var nødt til at aflyse og blive hjemme,” fortæller forsanger Søren Sko og guitarist Palle Torp og fortsætter:

”Det blev mildt sagt ikke den fejring af vores trofaste publikum, makkerskab og musikalske katalog gennem tre årtier, som vi havde håbet på, og som vores loyale fans havde fortjent. Så nu er det tid til fuld revanche og afløb for al den energi og kærlighed, vi har sparet op gennem tre årtier til den ægte, autentiske musikalske live-oplevelse, når den er størst – set fra vores gren i skoven af musik”, afslutter den danske duo.

I turnéens orkester finder man Lars Daugaard på trommer, Søren Møller på keys, Thorbjörn Appehl på bas og Morten Woods på guitar ved siden af Palle Torp – og så naturligvis med Søren Sko i vanlig front på vokal.


Palle Torp fortællere videre om, hvordan deres musik er som skabt til dette setup:

”(…) vores eget udtryk er det nære, det autentiske og det ægte og det har det altid været. På de mindste og på de største scener. Jeg synes selv, at jeg spiller, og at Søren synger, langt bedre i dag end for 30 år siden. For sådan er det med den ægte vare – man skal øve sig og elske det, hver eneste dag. Det har vi altid gjort og det gør vi stadig. Vi spiller fandme godt. Vores musik er komponeret 1:1 til band, så nu skal den have fuld skralderbang. Ganske enkelt,” lyder det afsluttende.

Billetsalget er i gang her, og du kan se den fulde turnéplan nedenfor:


29.09 MCH HERNING KONGRESCENTER - Herning

30.09 JYSK MUSIKTEATER - Silkeborg

05.10 VEJLE MUSIKTEATER - Vejle


06.10 MUSIKKENS HUS – KONCERTSALEN - Aalborg

07.10 TURBINEN - Randers

12.10 KULTURHUSET SLØJFEN - Hadsten


20.10 TØJHUSET - Fredericia

21.10 HOTEL FUGLSØ CENTRET - Knebel

26.10 VIBORG HADSTEN - Viborg


27.10 VERSHUSET - Næstved

28.10 SKIVE THEATER - Skive

03.11 VIFTEN - Rødovre


04.11 TEATERBYGNINGEN - Køge

10.11 TAASTRUP TEATER & MUSIKHUS - Taastrup

11.11 GENERATOR - Ringkøbing


 

 

ANNONCE