x

Tønder Festival streamer koncerter og sætter gang i billetsalget

Tønder Festival streamer koncerter og sætter gang i billetsalget

Chris Smither giver gratis livestreamingkoncert søndag den 28. juni, og på mandag åbner Tønder Festival så op for billetsalget til næste års festival.

Amerikanske Chris Smither, der har spillet på Tønder Festival i 2015 og 2019, giver søndag den 28. juni klokken 21.00 dansk tid en koncert, der kan streames gratis ude i de danske stuer.

Tønder Festival har indgået et samarbejde med det amerikanske pladeselskab Signature Sounds Recording, hvilket har åbnet for, at tidligere års artister på Tønder Festival kan opleves som livestreamingkoncerter. Indtil videre er det dog kun 75-årige Smither, der for sin optræden sidste år som en del af den såkaldte Gentlemen's Circle-koncert fik fire stjerner fra GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, som er på plads på livestreaming-programmet.

LÆS OGSÅ: Stærk sangskrivning med indbygget historieundervisning

Foruden streamingkoncerter kan gæster på Tønder Festival glæde sig over, at festivalen sætter gang i billetsalget for næste års arrangement på mandag den 22. juni klokken 10.00. Da hele 85 procent af dette års billetkøbere har valgt at beholde deres billet til næste år, er det naturligvis en begrænset mængde af billetter, der er i udbud.

I første omgang er det kun partoutbilletter og campingbilletter, der kommer i salg, hvorimod dagsbilletter først senere hen vil komme i spil. Festivalen løber af stablen den 26-29. august næste år, og billetter og anden information kan findes lige her.

Er du derimod interesseret i en streamingkoncert med singer-songwriteren Chris Smither, kan du tune ind på Tønder Festivals Facebook den 28. juni klokken 21.00.

Hør Smither med ”No Love Today” fra Still On The Levee her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA