x

Lana Del Rey udgiver spoken word-album lige om lidt

Lana Del Rey udgiver spoken word-album lige om lidt

Albummet med titlen Violet Bent Backwards Over The Grass udkommer den 28. juli. 

I maj offentliggjorde Lana Del Rey, at hun ville udgive et spoken word-album senere på året. Nu har albummet også fået en udgivelsesdato, og den dato er den 28. juli, hvor værket udgives som lydbog, skriver NME.

Ifølge The Fader viser en produktbeskrivelse hos Amazon, at albummet kommer til at rumme 14 numre og varer 33 minutter. Derudover er digtene sat til musik af Jack Antonoff, som også samarbejdede med Lana Del Rey om hendes seneste album, det meget anmelderroste Norman Fucking Rockwell.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lana Del Rey er stærkt tilbage på triumferende sekser

I produktbeskrivelsen skriver Del Rey desuden, at titlen Violet Bent Backwards Over the Grass også er navnet på det første digt, som hun skrev til samlingen.

Andre digte i samlingen har titler som "LA Who Am I to Love You?", "The Land of 1,000 Fires", "Past the Bushes Cypress Thriving", "Never to Heaven", "Tessa DiPietro" og "Happy".

"Nogle digte kom til mig i deres helhed, hvorefter jeg optog dem og transkriberede dem, og andre arbejdede jeg møjsommeligt på ved at vende hvert enkelt ord for at skabe det perfekte digt. De er eklektiske og ærlige og forsøger ikke at være andet end det, de er, og af den grund er jeg stolt af dem, specielt fordi ånden, som de er skrevet i, var meget autentisk," skriver hun desuden.

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey udgiver spoken word-nummer, lover album og går til angreb på kritikere

Senere på året bliver digtene også udgivet på skrift, når en bog med teksterne udgives den 29. september. Det viser en produktbeskrivelse fra den britiske boghandel Waterstone, rapporterer NME.

I maj annoncerede Lana Del Rey desuden et nyt, sangbaseret album, som har titlen Chemtrails Over the Country Club. Det udkommer 5. september. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA