x

Kanye West: Album og film kommer fredag

Kanye West: Album og film kommer fredag

Rapperen og den mulige præsidentkandidat Kanye West udgiver album og film på fredag, skriver han på Twitter.

Fredag den 24. juli udgiver rapper og mulig præsidentkandidat Kanye West sit kommende album, som har fået titlen DONDA: WITH CHILD, opkaldt efter Wests afdøde mor. Med albummet følger en film af samme navn. 

West har tidligere luftet planer om en albumudgivelse samme dag, og nu har han bekræftet både album og film på Twitter.

Han har også delt et billede af albummets trackliste. På listen optræder ikke den nye single "Wash Us in the Blood" med Travis Scott. Derudover indeholder listen titler som "In God's Country" og "God's Country".

God's Country er også titlen på et album, som rapperen efter eget udsagn tidligere har arbejdet på. Om det er samme album er uvist, omend West flere gange har skiftet navn på et album op til udgivelsen. 

Derudover optræder det leakede nummer "New Body" på tracklisten. På sangen, som blev droppet fra Wests forrige udgivelse, Jesus is King, medvirker også Nicki Minaj og Ty Dolla Sign.

Jesus is King fik en lunken modtagelse af GAFFA, der gav albummet tre stjerner.

"Det kan godt ske, Jesus er konge, men albummet igennem savner man de gode gamle dage, hvor Kanye var Gud. Hvor han tidligere var vanvittig og uforudsigelig i såvel lyrik og produktioner, bliver han her noget så u-Kanyesk som ensformig – og alt andet lige er det sgu ikke noget, man tidligere har kunne skyde hverken manden selv eller hans imponerende produktion i skoene," skrev anmelderen.

LÆS OGSÅ: Kanye West Tweeter titel og dato på nyt album og holder første præsident-rally

For nyligt holdt desuden rapperen sit første præsident-rally, hvor han blandt andet fremsatte flere kontroversielle påstande om slaveriet og brød ud i tårer.

Derudover har han for nylig sagt i et radiointerivew, at han mener, at kollegaen Jay-Z bør stille op som kandidat til posten som vicepræsident. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA