x

VIDEOPREMIERE: All star-undergrundsbandet Falderebet melder ud: "Jeg har ingen problemer"

VIDEOPREMIERE: All star-undergrundsbandet Falderebet melder ud: "Jeg har ingen problemer"

"Den følelse tror jeg, at mange privilegerede mennesker, der har for meget overskud til eksistentiel tankevirksomhed kan nikke genkendende til”

I dag kan vi holde premiere på den første video fra et helt nyt dansk band, Falderebet, til deres debutsingle, "Jeg har ingen problemer". Singlen udkommer fredag den 14. august, og fredag den 4. september er debutalbummet på gaden. Se videoen nedenfor.

Falderebet består af erfarne folk fra den københavnske undergrundsscene. Nærmere betegnet udgøres gruppen af Bo Bech Arvin på vokal (The Reptones, Davenport, Stolenwatch), Stefan Weinreich på guitar (Still Midnight, Racing Ape, Snuff Cameramen, DMVB.), Mark Winther på trommer (Still Midnight, Racing Ape, Snuff Cameramen, DMVB) og Jakob Lund på bas (The Reptones, Stolenwatch). 

Musikalsk beskriver gruppen sit eget udtryk som "støjpop", og de er meget inspireret af den bølge af post-punk, der er kommet fra Stuttgart i det seneste årti med bands som Die Nerven og Karies. Gruppens debutalbum er da også mixet i Stuttgart af Ralv Milberg, der har mixet netop blandt andet de to nævnte Stuttgart-bands. Selve albummet er indspillet i Berlin på kun to dage i det legendariske Funkhaus, hvorfra DDR tidligere sendte radioudsendelser.

Teksten til "Jeg har ingen problemer" er skrevet af forsanger Bo Bech Arvin, der indrømmer, at hovedpersonen i nummeret ikke ligger langt fra sangeren selv: 

“På papiret har jeg absolut intet at brokke mig over. Jeg har en skøn familie og alle muligheder for at udleve min musik på et seriøst plan. Alligevel ender jeg ofte med at skabe problemer for mig selv ud af ingenting – især når mit liv er helt i balance på det ydre plan. Den følelse tror jeg, at mange privilegerede mennesker, der har for meget overskud til eksistentiel tankevirksomhed kan nikke genkendende til”, siger Bo Bech Arvin. 
 
På udgivelsesdagen den 4. september livestreamer Falderebet deres debutalbum på Facebook i sin helhed – direkte fra vinyltrykkeriet Nordsø Records foran et udvalgt publikum. I september kan Falderebet opleves live i Absalons Have i Trekroner den 5. september, Bartof Station på Frederiksberg den 12. september og på Oasen2720 (Kulturstationen) i Vanløse den 17. september. 
 
Bo Bech Arvin kan også opleves live i en anden sammenhæng i august og september, hvor han turnerer med tre andre danske sangskrivere.
 
 
Se videoen til "Jeg har ingen problemer":
 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA