Nyhed

Barselona annoncerer nyt album – og udgiver endnu en forsmag

GAFFA.dk - alt om musik

Rud Aslak og Rasmus Theodor, der sammen udgør Barselona, udgiver nu ”Landsby” som tredje single i år, og annoncerer, at de er på vej med et helt album, som vil være ude 18. september

Det er gået stærkt for de to venner Rud og Rasmus, der mødte hinanden på Ollerup Efterskole på Sydfyn. Med millioner af afspilninger på Spotify og gentagne optrædener på de danske festivaler er popduoen kommet godt fra start med deres karriere, der for alvor fik vind i sejlene, da de udgav deres to første album samtidigt i marts 2019.

I år har de udgivet singlerne ”1 Dag Er Vi 1 Minde”, ”Min Eneste Rus” og nu også ”Landsby”, og annoncerer samtidig, at sangene skal være med til at udgøre et nyt album. Albummet får samme titel som førstesinglen, 1 Dag Er Vi 1 Minde, og udkommer 18. september.


Barselona udtaler selv, at den nye single ”er en hyldest til det kvarter, man er opvokset i, set med barndommens naive øjne. En landsby kan forstås i ordets klassiske forstand, men er også at finde i storbyer, lokalt. Når man er barn, har man oftest en opfattelse af, at verden ikke rækker længere end de gader, man kender til, og det tilhørsforhold kan hænge i kroppen resten af livet.”

LÆS OGSÅ: Barselona annoncerer efterårsturné

Hør "Landsby":

ANNONCE