Nyhed

Lukas Graham giver dansk ekstrakoncert i 2021

GAFFA.dk – alt om musik

Lukas Grahams koncert på Refshaleøen 14. august 2021 er forlængst udsolgt, men nu meddeler Lukas Forchhammer og bandet, at de spiller en ekstrakoncert den 13. august 2021.

"Efter at have spillet mange festivaler i udlandet kommer man til at savne at spille hjemme i København, hvor vi får lov at feste med de fans, som kender os allerbedst. Jeg glæder mig til at spille en koncert så tæt på hjem igen. Personligt tænker jeg at sejle derud i min lille kutter med familie og venner," fortæller Lukas Forchhammer i en pressemeddelelse.

Koncerterne bliver efter eget udsagn gruppens største nogensinde, bortset fra festivalkoncerter. 


Oprindeligt skulle Lukas Graham have spillet på Refshaleøen i dag, den 15. august, men koncerten blev i maj udskudt et år grundet coronapandemien.

I januar og februar 2019 samlede bandet mere end 80.000 fans til hele fem udsolgte koncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen.

Lukas Graham arbejder for tiden på et nyt album, gruppens fjerde, opfølgeren til Lukas Graham (Purple Album) fra 2018. Siden dette album har bandet udgivet fire singler, senest "Love Songs". Bandet har tidligere i år mistet deres bassist Magnus Larsson alias Magnum, i hvert fald som livemusiker.


LÆS OGSÅ: Lukas Graham mister medlem

Lukas Graham udgiver i øvrigt en ny single fredag den 21. august, "Share That Love" med gæstevokal fra den amerikanske rapper G-Eazy.

Billetsalget til ekstrakoncerten begynder samme dag, altså fredag den 21. august klokken 10.00 via musik.dk


 

ANNONCE