x

Tue Track og Asger Baden laver teatermusik

Tue Track og Asger Baden laver teatermusik

Det tidligere Malk de Koijn-medlem Tue Track (billedet) og det tidligere Malkin Zany-ditto Asger Baden har sammen lavet musik til Nørrebro Teaters kommende opsætning af Rudyard Kiplings klassiker ”Junglebogen”. Stykket får premiere 13. september.

Musikken er baseret på velkendte pop- og rocknumre af navne som The Doors, Hall & Oates, Bob Marley, Britney Spears og mange flere, som Track og Baden har viderebearbejdet til elektroniske versioner.

Selveste stykket beskriver Nørrebro Teater som en ”funky storby-version af ’Junglebogen’”. Der er tale om en halvanarkistisk fremtidsversion af "Junglebogen", hvor historien udfolder sig på en ødelagt Nørreport Metrostation, og dyrene er blevet en slags mutationer mellem dyr og forskelllige mennesketyper såsom autonome, transvestitter, ”rich kids” med mere.

Tue Track udgav sammen med resten af Malk de Koijn de to særdeles markante hiphop-album ”Smash Hit In Aberdeen” (1998) og ”Sneglzilla” (2002). I 2005 udsendte han det instrumentale album ”Rockin’” under kunstnernavnet Track72 og har siden da især virket som dj og remixer.

Asger Baden udgav med Malkin Zany albummet ”Malkin Zany” i 2004, ligesom han har været med til at skrive en del af musikken på Peders debutalbum ”And The Just Pointed To The Sky” fra 2007. 29. september udgiver han et nyt album med sit nye band The Crooked Spoke.

Nørrebro Teaters hjemmeside

Tue Track på MySpace

The Crooked Spoke på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA