x

Odense-festivalen Generator aflyst dagen før showstart

Odense-festivalen Generator aflyst dagen før showstart

Smitteudbrud blandt byens studerende sætter en stopper for festivalen
 
Odense-festivalen Generator, der i de kommende dage skulle have præsenteret navne som Benjamin Hav (billedet), Tessa, Lydmor og mange flere, er aflyst. Festivalen har netop skrevet følgende på Facebook:

"Set i lyset af de seneste dages Covid-19-smitteudbrud blandt Odenses studerende, så har bestyrelsen i We Celebrate Odense besluttet at aflyse dette års studiestartsfestival Generator, som skulle have fundet sted den 3.-5. september 2020. Med den nuværende alvorlige udvikling med stigende smittetal blandt byens studerende er det Styrelsen for Patientsikkerhed og Odense Kommunes klare anbefaling, at Generator ikke afholdes.
 
Festivalleder Tine Nyland Østergaard har gennem hele planlægningsfasen konstant været meget opmærksom på at efterleve alle myndigheders retningslinjer, så festivalen kunne gennemføres forsvarligt under kontrollerede forhold. Vi havde til det sidste håbet på kunne gennemføre Generator med de planlagte forholdsregler, men vi følger naturligvis de nye anbefalinger og aflyser Generator. Vi er meget berørte af situationen og er kede af at aflyse så kort før start.
 
Vi er ved at kontakte berørte leverandører og sponsorer for at minimere tab. Gæster vil få deres billetkøb refunderet via Ticketmaster. Info om billetrefusion kommer online snarest.
 
I samarbejde med Odense Kommune arbejder vi på at Generator sikres i fremtiden.
Pas godt på jer selv og hinanden. Vi håber, at vi ses i 2021.
 
Generator er arrangeret af foreningen We Celebrate Odense, som er stiftet af Studenterhus Odense, Slagteriet, Musikhuset Posten og Ungdomshuset Odense".

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA