x

Smukfest klar med de første navne

Smukfest klar med de første navne

Smukfest har netop offentliggjort de første tre navne til 2021: Gorillaz, Kygo og Lionel Richie

Der blev som bekendt ikke nogen Smukfest i år, men arrangørerne tror på en festival til næste år, og nu har de annonceret de tre første navne.

Gorillaz lægger vejen forbi Skanderborg lørdag den 7. august. Det bliver tegneseriebandets første optræden på Smukfest, men sanger Damon Albarn var der med Blur i 2012. For tiden har de gang i musik- og tegneseriekonceptet Song Machine.

Gorillaz' seneste danske koncert fandt sted på Roskilde Festival 2018, hvor GAFFA uddelte de maksimale seks stjerner – også selvom rapperen Del the Funky Homosapien faldt ned fra scenen.

LÆS OGSÅ: Styrt fra scenen stjal fokus fra Gorillaz' flotte Orange-lukning

Kygo har ifølge Smukfest i årevis ligget højt på ønskelisten hos festivalens publikum. Den norske EDM-stjerne optræder torsdag den 5. august og har i skrivende stund mere end 13 milliarder streams i ryggen. Han er blandt andet kendt for hittet "Firestone" fra 2014 og senest et remix af Whitney Houstons version af "Higher Love", som gav sangerinden en posthum topplacering på hitlisterne – otte år efter hendes død.

Lionel Richie var programsat til Smukfest 2020, men det blev som nævnt ikke til noget. Han kommer til gengæld i 2021 til sin første festivalkoncert i Danmark nogensinde – formodentlig med hits som "Easy", "Say You Say Me", "Hello" og mange flere.

Fra i morgen, torsdag den 10. september, kan du købe endagsarmbånd til Smukfest 2021. I kraft af overførte billetter fra 2020 er fredagen allerede udsolgt, men onsdag, torsdag, lørdag og søndag er stadig tilgængelige.

Der er også udsolgt af partoutbilletter, men for tiden sælges resterende partoutbilletter til folk, der tidligere har skrevet sig på venteliste.

Varm op med Gorillaz' 2010-hit "On Melancholy Hill":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA