x

Michael Jackson til MTV Awards?

Michael Jackson til MTV Awards?

Som tidligere nævnt på GAFFA.dk fylder Michael Jackson 50 år i dag, og samtidig kan music-news.com afsløre, at den medie- og publikumssky tidligere popkonge muligvis vil vise sig til MTV Awards-showet i Los Angeles 7. september.

Jackson befinder sig for tiden i Las Vegas for at indspille et nyt album sammen med Black Eyed Peas’ will.i.am, og MTV vil bruge anledningen til at trække ham til Los Angeles. Dog ikke for at synge og danse, men for at uddele en pris, sammen med hans søster Janet.

Der har også gået rygter om, at Britney Spears ville optræde til showet, ganske som hun gjorde for et år siden, men det har hendes manager afvist, idet hun skulle være travlt optaget af at indspille et nyt album.

Det bliver den engelske komiker Russell Brand, der bliver vært ved showet, og blandt de optrædende kan nævnes Pink, Rihanna og det populære teenageband Jonas Brothers.

Michael Jacksons seneste nye pladeudgivelse er stadig albummet ”Invincible” fra 2001. Et planlagt støttesang til fordel for ofrene for den nu tre år gamle Katrina-katastrofe er aldrig blevet udgivet.

Michael Jacksons hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA