x

SE TRAILER: Lukas Graham-dokumentar snart i biograferne

SE TRAILER: Lukas Graham-dokumentar snart i biograferne

7 Years of Lukas Graham hedder den nye dokumentar om succesbandet Lukas Graham, og premieren er lige om hjørnet. 

Den 5. november kan du gå i biffen og se hele den vanvittige historie om et band fra lille Danmark, der rent faktisk har formået at gøre det, mange danske artister kun kan drømme om. 7 Years of Lukas Graham er fortællingen om op- og nedture, om jagten på succes og prisen derfor.

Titlen på dokumentaren bærer en klar reference til gruppens hidtil største hit "7 Years", der har over 1,1 milliarder afspilninger på Spotify, og som for alvor satte skub i den internationale succes, blandt andet med gigantiske optrædener i populære amerikanske talkshows.

LÆS OGSÅ: Her er de fem mest indtjenende danske sange i udlandet i 2017

"7 Years" udkom i 2015, og selv to år senere i 2017 var det stadig den mest indtjenende danske musikproduktion ifølge Kodas årlige opgørelser.

7 Years of Lukas Graham handler, ligesom tracket "7 Years" om balancen mellem succes og familieliv. Som Lukas Forchhammer selv pointerer i traileren: ”Hvad er drømmen egentlig? Handler det om at blive rig og berømt, eller handler det om bare at have et sted at bo og nogle børn, der elsker én, når man bliver gammel?”

Musikvideoen til ”7 Years” er skabt af René Sascha Johannsen, der også er instruktør på fuldlængde-dokumentaren på 90 minutter, der er lige rundt om hjørnet. Se traileren her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA