x

Metallica giver ikke koncert

Metallica giver ikke koncert

Rygterne om en Metallica-koncert i næste uge i København viser sig nok desværre at være en smule overdrevne.

Det viser sig nemlig nu, at det, svensk TV4 har udloddet billetter til, er et eksklusivt pre-release party i København, hvor særligt indbudte gæster som de første vil få mulighed for at høre det kommende album med verdens største metalband.

Ifølge pladeselskabet vil der være "forskellige happenings i løbet af dette release-party, som vil gøre det til en uforglemmelig oplevelse".

Det vil ikke være muligt at købe billetter til dette arrangement, som er "by invitation only", men det er lykkedes GAFFA at skaffe to billetter til denne særlige event, hvor der vil være mulighed for at høre hele "Death Magnetic" før alle andre.

Pladeselskabet understreger desuden, at på grund af den store sikkerhed forbundet med udgivelsen af det nye album hemmeligholdes stedet for arrangementets afvikling. Dette vil dog blive offentliggjort på universal.dk og GAFFA.dk mandag den 8. september, og vinderen af konkurrencen vil derefter få direkte besked.

Metallica Pre-Release Party afvikles fra 14-17 et sted i København 11. september, men derudover er der altså ikke sluppet andre detaljer ud om dette eksklusive arrangement.

Deltag i konkurrencen her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA