x

Musik i Lejet offentliggør de første navne til 2021

Musik i Lejet offentliggør de første navne til 2021

De første offentliggjorte navne er Tessa (billedet), Calby, Benjamin Hav og Lord Siva

Og med disse fire stærke, danske navne må sommerfestivalen i Tisvildelejes vandkant, 22.-24 juli 2021 på Nordsjælland, siges at være på vej. Formanden for Musik i Lejet, Peter Maarbjerg, fortæller, at valget om netop danske navne er meget bevidst.

– Vi er alle sammen i samme båd: Alle savner at samles om kulturen. Alle danske festivaler har været aflyst, og danske artister har ikke været ude at give reelle koncerter i meget lang tid nu. Derfor har været naturligt for os at være solidariske med de danske musikere. Vi hylder den danske musik, der mere end nogensinde har brug for scener til at nå deres publikum.

LÆS OGSÅ: D-A-D annoncerer ekstrakoncerter

Selvom der hersker udsikkerhed om, hvordan CoVid-19-situationen ser ud i sommeren 2021, vil festivalens arrangører gøre alt, hvad de kan for at afvikle festivalen bedst muligt og holde håbet højt indtil da.

– Vi ved, at vi vil afholde en festival til sommer. Men vi ved ikke under hvilke forhold og i hvilket format. Derfor går vi selvfølgelig ind i forberedelserne af 2021-udgaven af Musik i Lejet med åbne øjne og med opmærksomhed på, hvad der kommer af retningslinjer fra myndighederne. Men der er trods alt næsten ni måneder til Musik i Lejet. Meget kan ske.

LÆS OGSÅ: Christopher og Medina giver koncerter i København

Festivalen er allerede udsolgt, da billetterne blev videreført fra 2020-salget. Under 100 billetter blev ved den lejlighed returneret. 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA