x

Danish Music Awards er tilbage – med ny vært

Danish Music Awards er tilbage – med ny vært

Annika Aakjær er vært i Royal Arena 28. november

Danish Music Awards er tilbage, og denne gang bliver showet afholdt i Royal Arena i København den 28. november – et sted, der er stort nok til, at man kan holde god afstand.

For første gang er Annika Aakjær vært ved arrangementet, der naturligvis vil leve op til alle retningslinjer og anbefalinger fra de danske myndigheder og derfor kun har plads til en meget lille kreds af særligt inviterede publikummer.

Om rollen som vært siger Annika Aakjær selv: “Det er en stor ting at få lov at stå i spidsen for DMA 2020, et år hvor musikkens vilkår er under pres. Og det er som regel under pres, at man viser, hvad man er gjort af. Årets show bliver et anderledes et af slagsen, og jeg glæder mig netop meget af samme årsag”.

Lasse Lindholm, der er formand for DMA-Akademiet og kommunikationsdirektør i musikselskabernes brancheorganisation IFPI, supplerer:

”Danske musikere har det ikke nemt for øjeblikket. Alligevel bidrager de med en værdi til vores liv, som de fleste af os nødigt vil være foruden. Derfor fortjener de også mere end nogensinde at blive hyldet ved DMA i år”. Han tilføjer i den forbindelse: ”Vi skal passe på hinanden, og vi skal leve op til myndighedernes retningslinjer. Begge dele kommer vi selvfølgelig også til at gøre ved DMA. Samtidig har situationen med corona tvunget os til at gå nye spændende veje med showet, og det har jeg meget store forventninger til”.

De nominerede til DMA 2020 bliver offentliggjort på sociale medier fra mandag den 9. november og frem til showet. De optrædende artister til DMA 2020 offentliggøres tættere på aftenen.

DMA sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY den 28. november kl. 21.05. DMA kan også efter liveudsendelsen ses på TV 2 PLAY. Grundet corona er det i år ikke muligt at købe billetter til arrangementet. DMA 2020 er arrangeret af musikselskabernes brancheorganisation IFPI og den nye danske musikstreamingtjeneste Moodagent.

Det er ikke første gang, Annika Aakjær er vært ved et prisshow, da hun også var medvært ved GAFFA-Prisen i 2014 sammen med Sigurd Kongshøj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA