x

Lars Ulrich: "Vi skriver seriøst på nyt Metallica-materiale"

Lars Ulrich: "Vi skriver seriøst på nyt Metallica-materiale"

Et nyt album er måske i vente inden alt for længe

Den igangværende pandemi har også forhindret Metallica i at turnere, men det har til gengæld givet dem tid til at arbejde på sange til et kommende album. Det fortæller trommeslager Lars Ulrich i et nyt interview med Rolling Stone i serien "Musicians on Musicians", hvor to musikere bliver sat sammen i cyberspace og samtaler om stort og småt. I Ulrichs tilfælde gælder det den amerikanske singer-songwriter Phoebe Bridgers, som i år har gjort sig bemærket med sit andet og meget roste album, Punisher, som GAFFA tildelte de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: PHOEBE BRIDGERS-ANMELDELSE: Et genre-genopladende hævntogt

Lars Ulrich fortæller, at gruppen de sidste tre-fire uger har arbejdet med "seriøs sangskrivning" til deres næste og 11. studiealbum, opfølgeren til Hard-Wired ... to Self-Destruct, der i sidste uge havde fire års fødselsdag.

Ulrich udtaler: "Og alt det lort – pandemi, brande, politik, raceproblemer og bare det at kigge på verdens tilstand – det er så let bare at falde ned i et depressivt humør. Men at skrive sange gør mig altid entusiastisk omkring, hvad der vil ske næste gang. Det er som at tænke "Fuck, der er stadig en mulighed for at lave den bedste plade, for stadig at gøre en forskel. At gøre noget, som ikke bare gør andre tændte, men også selv gør mig tændt."

Der gik otte år mellem de to seneste Metallica-album, men da Hard-Wired ... to Self-Destruct udkom i 2016, udtalte sanger og guitarist James Hetfield, at der ikke ville gå lige så længe, inden vi kan forvente et nyt udspil fra dem. Nu er der dog som sagt allerede gået fire år.

LÆS OGSÅ: Metallica-forsanger James Hetfield ønsker snarest at lave ny musik

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA