x

Kanye West udgiver nyt album

Kanye West udgiver nyt album

Den amerikanske hiphop-stjerne Kanye West har allerede haft pæn succes med sine tre første plader, og selvom udgivelsen af det fjerde album er blevet udskudt en del gange, ser de nu ud til, at det kan ligge klar til julesalget.

Det er i hvert fald, hvad man kan læse sig til på hjemmesider som amazon.com, hvor Kanye Wests kommende udspil "808's & Heartbreak" er noteret til udgivelse den 15. december. Der er dog ingen officielle udmeldinger fra hans pladeselskab endnu.

Kanye West har med de tre første plader brugt album-titler, som kredser om et college-tema. Deres titler var henholdsvis: "The College Dropout", "Late Registration" og "Graduation" fra 2007.

Indtil nu havde arbejdstitlen på den fjerde plade været "Good Ass Job", hvilket måske også kunne siges at ligge i tråd med de forrige album-titler.

Helt præcist hvad "808's And Heartbreak" hentyder til, kan man indtil videre blot gætte på, men "808" hentyder sandsynligvis til en Roland TR-808 trommemaskine, hvilket tyder på, at West omsider har fundet på et nyt tema til sine plader.

Kanye West debuterede den første single "Love Lockdown" til MTV Video Music Awards i sidste uge, og den står nu til udgivelse 7. oktober, og som nævnt forventes det, at albummet "808's And Heartbreak" er på gaden 15. december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA