x

Vild Med Dans-dommer Jens Werner danser løs i ny Jung-video


"Det er ikke en advarsel, men en opsang"

Jung er klar med en video til deres seneste single, "2 timer i træk". I videoen har de givet hovedrollen til Vild Med Dans-dommeren Jens Werner, der fortolker sangen med sin yderst personlige dans. Se videoen ovenfor.

Om sangen fortæller Jung i en pressemeddelelse: 

"Det kan være frustrerende at føle, man gør sit bedste. Det kan være frustrerende at se, at selvom man gør sit bedste, bliver man hverken hørt eller set. Nogle gange har man brug for at skrige det til den anden. Det er ikke en advarsel, men en opsang. Jeg er lige her ved dig. Lad være at gå nogle steder. Stol på det. Det er den følelse, 'To timer i træk' er et udtryk for."

Jung fik noget af et gennembrud i 2020 med deres debutalbum Blitz og singlen "Blitz, Baby" oven på singlerne "Jeg skal nok vente" og "Hun kommer tilbage" fra 2019. Alle tre singler samt albummet streamede til guld, og bandet kunne også melde udsolgt til deres forårsturné, som dog måtte udskydes til det sene efterår, hvor den så blev afbrudt i utide grundet de skærpede coronarestriktioner.

GAFFA nåede at fange Jung til en af deres få liveoptrædener i sommer, på Svendborg-festivalen 5700 Summer, hvor vores anmelder var yderst tilfreds. I november modtog Jung i øvrigt en Danish Music Award som Årets Nye Livenavn.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Afslutningsfesten, Svendborg sent vil glemme

GAFFAs anmelder var begejstret for albummet Blitz, som blev tildelt de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Nogle gange så er den der bare

Albummet endte også på en fornem andenplads, da GAFFAs samlede skribentskare kårede årets danske album 2020.

LÆS OGSÅ: Her er årets 20 bedste danske album

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA