Nyhed

Nyt GAFFA på gaden i morgen - sådan får du fat i magasinet

GAFFA.dk – alt om musik

Din månedlige dosis musikinfo og -underholdning er lige på trapperne, og der er flere måder, du kan sikre dig et eksemplar på. 
 
Måske har du været lidt frustreret over, at det har været sværere at få fat i dit GAFFA-magasin end vanligt på grund af den omfattende nedlukning, men hjælpen er nær, og vi udgiver naturligvis stadig 66 siders gratis underholdning til alle dem, der synes, at musikverdenen, artisternes tanker og anmeldelser er skidesjovt at dykke ned i. 
 
Næste magasin er på gaden i morgen fredag den 5. februar, og kan findes på udvalgte kaffebarer og på caféer med skønne take away-tilbud, samt udvalgte butikker med click & collect - eksemplevis HiFi Klubben, Akustikken, Jungle Records, Mermaid Music. Listen opdateres løbende. 
 
Der er ekstraordinært sendt magasiner til 800 danske venteværelser hos læger landet over. Mandag den 8. februar uddeles der GAFFA-magasiner foran Københavns Hovedbanegård, og i Aarhus kan du altid finde os i mellemgangen mellem Banegården og Bruuns Galleri.
 
Desuden udsendes magasinet til handlende i følgende webbutikker: GAFFAShop.dk, phono.dk, imusic.dk, recordpusher.dk (bemærk, at dette kun gælder, når pakningen kan rumme et magasin - f.eks. når du køber vinyler – og så længe lager haves)
 
Den mest oplagte måde at sikre sig hver eneste udgave af GAFFA på, er dog stadig at tegne et abonnement. For kun 33 kroner om måneden leverer vi direkte til din postkasse og sparer dig turen ud i coronalandskabet. Der er ingen binding, og du støtter samtidig vores fortsatte arbejde med at bringe kulturjournalistikken ud til værdigt trængende og interesserede musikelskere. 
 

OBS: Har du allerede en profil, skal du opgradere til Premium.
 
Sidst, men ikke mindst, så kan du også læse magasinet digitalt - både det aktuelle og hele vores enorme arkiv - Det foregår herinde.
ANNONCE