Nyhed

Tidligere barnestjerne beskylder Marilyn Manson for årtiers følelsesmæssige overgreb

GAFFA.dk – alt om musik

Corey Feldman beskylder Manson for psykologisk misbrug i årtier

Den tidligere barneskuespiller Corey Feldman beskylder Marilyn Manson for psykologisk misbrug i årtier, skriver Consequence of Sound.

Bægeret lader til at være løbet over efter skuespillerinden Evan Rachel Woods historie om misbrug og manipulation i sidste uge. Nu kommer flere og flere personer frem med beskyldninger mod Manson, og nu også Corey Feldman.


Corey Feldman dukkede op som barneskuespiller i flere succesfilm i 80'erne, The Goonies, The Lost Boys og Stand By Me, for at nævne nogle få.

Ifølge Feldman skal Manson have været besat af ham i årevis. I et langt Instagram-indlæg fortæller den nu 49-årige Feldman, hvordan chokrockeren blandt andet forsøgte at få ham til at bryde fem års ædruelighed ved at sniffe kokain i slutningen af ​​90'erne.

Han fortæller også, hvordan kunstneren kyssede ham midt på munden foran et stort publikum, og at Manson afslørede, at han havde bygget hele sin visuelle stil på Feldmans karakter i filmen Dream A Little Dream fra 1989, for yderligere at kunne manipulere den tidligere barneskuespiller.


 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Corey Feldman (@cdogg22)

Også Los Angeles-musikeren Phoebe Bridgers har kommenteret Manson. Torsdag tweetede hun, at hun som teenager besøgte stjernens hjem, og at han kaldte et af sine værelser "voldtægtsrummet". I et anden tweet skriver hun: "Hans pladeselskab vidste det, hans management vidste det, bandet vidste det. At de først distancerer sig fra ham nu og foregiver at være chokerede og bange er fuldstændig ynkeligt."


Skuespilleren Evan Rachel Wood er også gået ud med yderligere detaljer vedrørende sit forhold til Manson. I en række indlæg på Instagrams "historier"-funktion skriver hun, at han kaldte hende "jøde" på en nedsættende måde, og at han tegnede hagekors på natbordet, når han var vred på hende. Han skal også have brugt n-ordet gentagne gange.


Wood har også delt fotos af to af kunstnerens nazi-inspirerede tatoveringer, en kranium i SS-stil og en tatovering på fire bogstaver i form af et hagekors og skrev, at disse tatoveringer ikke eksisterede, da de begyndte at komme sammen. Ifølge Wood har Manson også sagt, at det var godt, at hendes mor havde konverteret til jødedommen og ikke var af jødisk slægt, og at Wood således ikke var "blodjøde".

Wood er også klar omkring den type forhold, hun mener, de havde eller ikke havde: "Brian (Manson, red.) og jeg havde aldrig et BDSM-forhold. Vi havde ikke engang 'kinky' sex. Vi havde ikke samleje, da jeg blev tortureret, hverken før eller efter. Jeg troede, jeg ville dø hele tiden." 

LÆS OGSÅ: MeToo-profilen forsvarer Marilyn Manson: "Knus den amerikanske nypuritanisme"


ANNONCE