Nyhed

Dokumentar om Britneys værgemål er ude nu – kan ses gratis

GAFFA.dk - alt om musik

Framing Britney Spears er ude nu

En dokumentar om Britney Spears og det værgemål, som hun har været under siden det berygtede sammenbrud i 2007, er nu udkommet, skriver Rolling Stone.

Framing Britney Spears, som dokumentaren hedder, er en del af The New York Times' række af efterforskningsdokumentarer. Spears har været under sin fars hovedformynderskab i 13 år. Et rygte om, at Spears var blevet holdt i en slags mental fangenskab og behandlet dårligt, har eksisteret i nogen tid på sociale medier, hvor hashtagget #FreeBritney blev lanceret som en del af et krav om løsladelse af sangeren fra sin fars dominans.


LÆS OGSÅ: Britneys Spears afvist igen i værge-sagen

En af grundene til fansenes spekulation er Spears' til tider mærkelige indlæg på sociale medier. En teori går på, at popstjernen sender hemmelige meddelelser til omverdenen i sin foto- og videodeling. Rygter har også cirkuleret blandt fans om, at Spears på en eller anden måde blev tvunget til at opdatere sociale medier med disse mærkelige indlæg. Men kunstnerens ansvarlige for sociale medier, Cassie Petrey, har sagt, at Spears sender, hvad hun vil, når hun vil, og hvordan hun vil: "Britney 'beder ikke om hjælp' eller efterlader hemmelige beskeder på sine sociale medier," skriver Petrey i et indlæg og fortsætter: "Hun lever bare sit liv og prøver at have det sjovt på Instagram."

Dokumentaren Framing Britney Spears kan ses på streamingtjenesten Hulu. De tilbyder en gratis prøveperiode på syv dage. Egentlig kan Hulu endnu ikke ses i Europa – den åbner i løbet af 2021 – men man kan få adgang til den via en VPN-tjeneste.


LÆS OGSÅ: ARTIKEL: #FreeBritney – men fra hvad?

Se traileren nedenfor:

ANNONCE