Nyhed

Familie på seks går viralt med lockdown-fortolkning af Bonnie Tyler-klassiker

GAFFA.dk – alt om musik

Familien Marsh synger "Totally Fixed Where We Are"

England gennemlever for tiden sin tredje corona-nedlukning, og det har fået familien Marsh i Faversham, Kent til at indspille en ganske veloplagt version af Bonnie Tylers klassiker "Total Eclipse of the Heart" fra 1983 – den udkom i går for præcis 38 år siden – med ny tekst, der satiriserer over nedlukningen og det kedelige hjemmeliv. Se og hør deres fortolkning, "Totally Fixed Where We Are", ovenfor.

Sangen er gået viralt og er på en uge blevet set mere end en million gange på YouTube, og Bonnie Tyler har selv delt den på sin Facebook-side med ordene: "Jeg elsker virkelig det her".


Familen består af Dr. Ben Marsh, underviser på University of Kent, hans kone Danielle, der er skolelærer og de fire velsyngende børn Alfie, Thomas, Ella og Tess.

LÆS OGSÅ: Meget omtalt Britney Spears-dokumentar bliver vist af dansk tv-station

Det er ikke første gang, den musikalske familie kaster sig over en corona-fortolkning. Sidste forår, under den første nedlukning, gik de viralt med deres udgave af "One Day More" fra musicalen Les Miserables, og siden er fulgt flere andre. Se Marsh Familys version af "One Day More":

 

ANNONCE