x

Trådløs lyd til dit hjemmeanlæg

Trådløs lyd til dit hjemmeanlæg

Et godt tv fortjener god lyd, men kablerne kan være irriterende. En ny soundbar lover trådløs surroundsound til dine hjemmekoncerter

De nye tv er store og flotte, og det kan være en stor fornøjelse at nyde fede musikvideoer og koncerter på dem. Men lyden er ikke altid imponerende, og eksterne højttalere kan virkelig gøre en stor forskel, men der medfølger ofte masser af kabler, der så skal organiseres og ordnes.

Men nu har Sony lanceret en ny trådløs soundbar og lydsystem, der ud over at fjerne kablerne – eller de fleste af dem – også lover en kraftfuld surround sound.

Lydsystemet, der har fået navnet HT-S40R, leverer 600 watt 5.1-kanals surround sound, og selvom der går kabler til de nære højttalere, så er baghøjttalerne trådløse – og dermed slipper du for at trække kabler rundt i hele huset for at få den ægte surround sound.

Sony oplyser samtidig, at hvis du har et af deres egne Bravia-tv, så kan du også slippe for kablerne fra tv til lydsystemet, for i den opsætning understøtter lydsystemet trådløs lyd.

Det nye lydsystem understøtter også streaming af musik direkte fra din smartphone, eller hvis du har din musik på en usb-enhed, så kan du koble den direkte til lydsystemet.

HT-S40R kommer på markedet her til maj, og prisen bliver ikke specielt afskrækkende, den kommer til at ligge på omkring 3.500 kroner.

LÆS OGSÅ: Når oplevelserne bliver for billige


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA