x

Britney Spears græd i to uger over ‘’Framing Britney Spears’’

Britney Spears græd i to uger over ‘’Framing Britney Spears’’

Sangeren har offentligt kommenteret dokumentaren om hendes liv, der udkom i starten af februar

Britney Spears græd i to uger over dokumentaren ‘’Framing Britney Spears’’, fortæller sangerinden selv i et opslag på Instagram. Dokumentarfilmen gav omverdenen et indblik i popstjernens liv bag scenerne, hendes breakdown i 2007 og i den noget specielle situation med hendes far, der i årevis har ageret værge for hende og hendes formue.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)

‘’Mit liv har altid været meget udstillet... overvåget...og dømt hele mit liv!!! For min forstands skyld bliver jeg nødt til at danse til [Steven Tyler] hver aften i mit liv… For at føle mig vild og menneskelig og i live!!! Jeg har været udsat hele mit liv ved at optræde foran folk… Det kræver masser af styrke at STOLE på universet med din virkelige sårbarhed, fordi jeg altid er blevet så bedømt...fornærmet...ydmyget af medierne… og det bliver jeg stadig den dag i dag," skriver Spears i opslaget på sin Instagram-profil og fortsætter:

‘’Mens jorden bliver ved at dreje rundt og livet går videre, forbliver vi skrøbelige og følsomme som mennesker!!! Jeg så ikke dokumentaren, men fra hvad jeg så af den, blev jeg pinligt berørt over det lys, de har sat mig i... Jeg græd i to uger og ja… Jeg græder stadig nogle gange!!!! Jeg gør hvad jeg kan i min egen spiritualitet med mig selv, for at prøve at bevare min egen glæde...kærlighed...og lykke!!!! Hver dag bringer det mig glæde at danse!!! Jeg er her ikke for at være perfekt...perfekt er kedeligt...Jeg er her for at sende venlighed videre!!!!

Faderen har ikke længere råderet over hendes økonomi, men sangeren kæmper stadig en juridisk kamp for at slippe for at have sin far som værge. Britney Spears’ advokat ansøgte i sidste uge om, at Jodi Montgomery ‒ der fungerede som sangerens værge, da hendes far i en periode var syg i 2019 ‒ i stedet skal overtage værgemålet, skriver NME.

LÆS OGSÅ: Framing Britney Spears: Joken uden en punchline


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA