Nyhed

Nick Cave og Warren Ellis udgiver vinylsingle med to nye sange

GAFFA.dk – alt om musik

Hør et uddrag af "Letter to Cynthia" nedenfor

Nick Cave og Warren Ellis har netop udsendt en vinylsingle med to nye sange, "Letter to Cynthia" og "Song for Cynthia". Sangene er indtil videre ikke udgivet digitalt, men du kan høre et stykke af "Letter to Cynthia" nedenfor på Instagram-siden Cavethingsofficial.

"Letter to Cynthia" er et spoken word-nummer inspireret af et brev, Cave besvarede på sin fanside Red Hand Files, hvor en kvinde ved navn Cynthia spurgte Cave, om han følte, han og konen Susie kunne kommunikere med deres afdøde søn Arthur, ligesom Cynthia følte, hun var i kontakt med sin afdøde far, søster og første kærlighed, især i drømme. Cave svarede ved at sige, at kærlighed og sorg for evigt er sammenflettede.


Nick Cave og The Bad Seeds-medlemmet Warren Ellis har udgivet en række instrumentale soundtracks, og i februar udsendte de deres første sangbaserede album sammen, det meget roste Carnage.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Poesi fra en undtagelsestilstand

I sidste måned lagde Cave stemme til rollen som den talende skov i det interaktive online-teaterstykke Dream baseret på Shakespeare-stykket A Midsummer Night's Dream. Den 30. april kan Warren Ellis opleves på Marianne Faithfulls spoken word-album She Walks in Beauty.


LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Nick Cave gav pressemøde i København

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Cave Things (@cavethingsofficial)


 

ANNONCE