x

To nye Lolita Industri-udgivelser på vej

To nye Lolita Industri-udgivelser på vej

Vi kan nu informere om, at der er alternativ musik på vej fra to danske bands under selskabet Lolita Industri. Vi taler her om gruppen Skammens Vogn (billedet), som udsender "Bilerne Kører" d. 13. oktober, og en-mands projektet Fakirgiraf, som udsender pladen "Oe" d. 3. oktober.

Siden Skammens vogns selvbetitlede album udkom i 2007, har gruppen blandt andet spillet i Den 11. Time, på Roskilde Festival, i Judson Memorial Church i New York og live på radiostationen WFMU i New Jersey. Til efteråret spiller bandet blandt andet på festivalen Nye Rødder.

I en pressemeddelelse gives der udtryk for, at Skammens Vogns opfølger "Bilerne kører" har mere udviklede kompositioner og flere regulære sange med omkvæd og vers, men at det stadig ofte er improvisationer og næsten udelukkende first-takes, der danner rygraden på pladens tracks sammen med en "beskidt rytmeboks-programmering".

Den 3. oktober udgiver Nils Davidsen sin debutplade "Oe" under navnet Fakirgiraf. Davidsen er primært kendt som bassist fra en lang række danske og internationale jazz-beslægtede sammenhænge.

I førnævnte pressemeddelelse står der om Fakigiraf, at Davidsen her springer ud som "fuldbefaren multiinstrumentalist og keyboardsspiller, der præsenterer både ambient og rytmisk hårdtslående lydklip".

I forbindelse med Fakirgirafs udgivelse kan vi sige, at der afholdes en reception klokken 20:00 og en koncert klokken 21:30 på Under Vandet, som er et spillested ved Ørestad station. Til denne koncert vil han være ledsaget af trommeslager Peter Bruun og tangent-manden Simon Toldam.

Fakirgirafs "Oe" udkommer d. 3. oktober og
Skammen Vogns "Bilerne Kører" udkommer d. 13. oktober

Hør deres musik på nedenstående links.

Skammens Vogn har denne myspace-side

Fairgiraf har denne myspace-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA