Nyhed

PREMIERE: Se Go Go Berlins video til den eksplosive energiudladning ”Careless”

GAFFA.dk – alt om musik

”Det bliver sådan lidt en mørk kælder-natklub med stroboskoplys”. Se musikvideoen nedenfor.

Go Go Berlin udgiver i dag musikvideoen til deres nye single, "Careless". På den nye single har bandet genfundet deres rocknerve i et retro-pop/rock udtryk, tilsat elementer af disco, synths og electronica.

Nummeret er en reaktion på et manglende live-output det sidste års tid og emmer af en festival-aften eller et mørkt, tilrøget spillested. Bandet siger om tilblivelsen af singlen:


”Den er skrevet i Los Angeles. Der var noget i luften. Der gik lidt Hank Moody i den. Det bliver sådan lidt en mørk kælder-natklub med stroboskoplys.”

”Careless” handler om at blive sat i bås og afspejler et samfund, hvor forventninger og kategoriseringer igennem sociale medier fylder for meget. Teksten passer, ifølge bandet, også godt på dem selv, som også har oplevet at blive kategoriseret med særlige forventninger til deres musik. Trommeslager Christoffer Østergaard fortæller:

”'Careless' er lidt et billede på det, der er sket med vores udvikling – det der med at blive sat i bås som et retro-rockband: ’hvor er guitaren henne? Hvor er rockmusikken henne? I er bare gået totalt mainstream’. Så tekstmæssigt er sangen en lille fuckfinger til dem, der sætter andre i bås”.


Forsanger Christian Vium tilføjer:

”Vi laver det, vi selv synes er fedt – og så er vi sådan set ligeglade med, hvad andre synes. Men vi lider meget under, at der er forventninger til, hvad vi gør. Og det synes jeg egentlig er ret komisk, for vi har ikke lavet andet, siden vi startede, end at genopfinde os selv”.

Singlen ”Careless” følger efter ep’en Lyfe, som bandet udgav i efteråret 2020.


LÆS OGSÅ: ICEAGE-INTERVIEW: ”Punken kan potentielt ingenting. Det er intentionen bag, der kan noget”

ANNONCE