x

Nordic Noise klar med de første navne til 2022

Nordic Noise klar med de første navne til 2022

Noget at glæde sig til for alle metal-entusiaster 

Nordic Noise Festival fejre 10-års jubilæum næste år, og festlighederne bliver fejret med en tredages festival den 5.-7. maj 2022 i Amager Bio i København. Festivalen har i dag afsløret de første fem ud af i alt 16 navne på musikprogrammet, nemlig Artillery (billedet), Konkhra, Tygers Of Pan Tang, Manticora og Detest.

Festivalen hylder traditionel rock og metal, og arrangementet tjener som et frirum, hvor old-school dødsmetal kan stå side om side med spændstig heavy rock. Nordic Noise har tidligere haft store, internationale navne som Candlemass, Mustasch og Denner/Shermann på plakaten, men i 2022 vil der være fokus på den danske musikscene ‒ dog med enkelte internationale inputs.

Det er allerede nu muligt at købe en af de 666 early bird 2-dages billetter til 666 kroner stykket, der foruden adgang til alle tre festival-dage og de 16 bands indeholder en særlig Nordic Noise-totebag, -øl og -T-shirt. Dertil giver billetterne adgang til et eksklusivt pre-party i København torsdag den 5 maj, hvor gaverne udleveres, og hvor man kan se livebands, ligesom man deltager i konkurrencen om et gavekort på 1666 kroner til Zeppelin Rock Bar.

Køb billet til festivalen lige her til 666 kroner. 

LÆS OGSÅ: Sæsonens første festival melder klar 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA