x

Vild Med Dans-aktuelle Freja Kirk klar med ny single

Vild Med Dans-aktuelle Freja Kirk klar med ny single

Kirks nye single handler om at udstå svære tider, hvor alting virker håbløst, og håbet må findes inde i en selv

Freja Kirk er ude med en ny single, der bærer titlen ”But I’m Okay.”

Kirk har brugt det seneste års tid på at skrive sange, og mens musikken denne gang bevæger sig mere i den poppede retning, holder Kirk tekstmæssigt i fast i den ærlighed, der karakteriserer hende.

”But I’m Okay” handler om at udstå svære tider, hvor det eneste håb, man kan finde, er det, som man graver dybt efter inde i sig selv – i ens eget hoved.

– Alle har deres kampe, og nogle gange kan det føles umuligt at se lyset på den anden side, men jeg har valgt at stole på min erfaring, der efterhånden har vist mig, at uanset hvor dårligt et sted man er, så kommer der et tidspunkt, hvor den hårde tid er noget, man ser tilbage på. Der kommer et tidspunkt, hvor man er okay, igen. Vi har jo en unik evne til som mennesker at finde håbet frem, selv i de mest vanvittige situationer. "But I’m Okay" er sangen jeg har haft brug for, for at komme igennem de hårde tider i mit liv, udtaler Kirk i en pressemeddelelse.

Nummeret er produceret af Karl-Frederik Reichhardt og Marco Twellman, og teksten er skrevet af Gisli Gislason og Kirk selv.

LÆS OGSÅ: Freja Kirk: Pussy power til folket

Freja Kirk tiltrak sig opmærksomhed tilbage i 2012, da hun deltog i sangkonkurrencen The Voice. I 2014 udgav musikeren sit debutalbum, Monophobia, og fem år senere, i 2019, udkom Kirks andet studiealbum, det anmelderroste Pussyfield. GAFFAs anmelder tildelte albummet seks ud af seks stjerner og kaldte udgivelsen for ’et af de stærkeste album fra en dansk musiker i år – hvis ikke i flere år’. Ovenpå udgivelsen fulgte en udsolgt tour, kommercielle arbejder, og Kirk modtog titlen som ambassadør for World Pride 2021.

”But I’m Okay” udkommer samme dag, som det første afsnit af underholdningsprogrammet Vild Med Dans’ 18. sæson løber over skærmen. Kirk bliver i den forbindelse den første deltager i konceptets historie, der skal danse i et par bestående af to kvinder. Kirk skal danse med den professionelle danser Claudia Rex.

I 2019 var der for første gang en mand, der dansede med en anden mand i Vild Med Dans, nemlig skuespilleren Jakob Fauerby og danseren Silas Holst, og de endte med at vinde konkurrencen.

LÆS OGSÅ: THE QUEER ISSUE med Freja Kirk, Asbjørn, Brimheim, Ray (Raymonde Gaunoux) og Bryan Rice: Hvordan er man repræsentant for en hel befolkningsgruppe?

Lyt til den nye single lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA