x

IKEA skaber ny digital festival – artister optræder hjemmefra

IKEA skaber ny digital festival – artister optræder hjemmefra

Møbelvarehuset IKEA lancerer ny digital festival, IKEA Festival, hvor du kan se danske MØ, canadiske Kaytranada, det virale punkband The Linda Lindas, sanger/sangskriveren Arlo Parks og mange flere optræde fra deres hjem.

Den 16. september åbnes dørene til koncerter med både etablerede og fremtidens artister, som optræder i den globale, digitale, gratis 24-timersfestival IKEA Festival. Den internationale koncertarrangør Live Nation har bidraget med musikprogrammet og talentsøgningen til denne festival arrangeret af IKEA for at fejre livet derhjemme. Artisterne kommer fra hele verden, og de vil optræde fra deres hjem, som de har forvandlet til virtuelle scener.

Det bliver intime koncerter, hvor du blandt andet kommer til at møde i sin tourbus i København, Arlo Parks med sit band i London, se Masego fortælle om, hvad der sker derhjemme, og se det virale punkband The Linda Lindas optræde fra L.A. Hele festivaloplevelsen byder på flere rum, hvor besøgende kan vælge oplevelser og musik efter deres egen smag.

”Med IKEA Festival har Live Nation kunnet bidrage til at skabe en global festival, som mennesker over hele verden kan deltage i. Med den unikke blanding af store artister, som er sat sammen med kommende stjerner og nykommere, er dette en begivenhed, hvor vi ligger digitalt i spidsen. Vi er virkelig glade og stolte over at være med til at skabe denne unikke musikoplevelse,” siger Peter Björklund, projektleder hos Live Nation Sweden, i en pressemeddelelse.

Festivalen åbner dørene til mere end 100 hjem i mere end 50 lande rundt om i verden og sendes på ikea.com/festival, helt gratis for alle. Foruden den omfattende musikoplevelse indeholder festivalen også madlavning, design og giver et indblik i, hvad IKEA gør lige nu.

”Vi vil åbne døren til de levende stunder fra det sted, hvor livet sker – i hjemmet. Fordi musik er en så afgørende del af hjemmelivet og noget, der samler mennesker over hele verden, har det været en stor oplevelse at arbejde med Live Nation og deres netværk af talenter for at bringe disse hjemmekoncerter til live. Vi er glade for at dele IKEA Festival den 16. september,” siger Marcus Engman, Chief Creative Officer hos Ingka Group, i en pressemeddelelse.

Artist lineup:
Amaraae – USA/Ghana
Arlo Parks – Storbritannien
Bex – Storbritannien
Bob Is Tired – Taipei
Badsista – Brasilien
Beks – Australien
Blowsom – Frankrig
Cadejo – Sydkorea
Clay And Friends – Canada
Dlina Volny – Hviderusland
Dot. – Wales
Eldorado – Frang
Emiko Rochelle – USA
Fu-Ching-Gido – Japan
GrapeGuitarBox – Storbritannien
Honey. – Sverige
Jake Chapman – USA
Jake Fine – USA
Jelly Oshen – Australien
Joe Bae – USA
Juice – USA
Kordelya – USA
Kanis – Haiti
Karina Sofia – Mexico
Kaytranada – Canada
Kedr Livanskiy – Rusland
Lighters – Japan
Laughing Ears – Kina
Lionclad – Sydkorea
Loraine James – Storbritannien
Mad Keys – USA
Masego – USA
Mister Womxn – Indien
 – Danmark
Niki – Indonesien
Pastel – Storbritannien
Pixey – Storbritannien
Quinn Oulton – Storbritannien
Renao – Storbritannien
Ryan Harris – Canada
Sandunes – Indien
Serepocaiontas – Italien
Shadi G – Sverige
Shayan Roy – Indien
Shiv – Irland
Steff Stover – Sverige
Tokimonsta – USA
The Away Days – Tyrkiet
The Linda Lindas – USA
Yonlapa – Thailand
Zuli – Egypten


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA