x

Britney Spears takker #FreeBritney-tilhængere

Britney Spears takker #FreeBritney-tilhængere

Popstjernen er gået på sociale medier for at takke sine fans for deres dedikation

Britney Spears har takket sine fans og #FreeBritney-tilhængere for at hjælpe hende med at slippe ud af det ufrivillige værgemål, hun har været pålagt siden 2008, skriver NME.

"Jeg har ingen ord... på grund af jer og jeres konstante udholdenhed for at befri mig fra mit værgemål... mit liv går nu i en anden retning. Jeg græd i går aftes i to timer, fordi mine fans er de bedste, og jeg ved det," skrev hun på Twitter og fulgte op med endnu et opslag: "Jeg kan mærke jeres hjerter, og I kan mærke mit... så meget ved jeg er rigtigt."

Det er ikke første gang, at Britney offentligt takker sine fans for at skabe en bevægelse. Tilbage i september skrev hun på sin Instagram: "Team #FreeBritney I sparker fucking røv! Elsker jer så meget og Gud velsigne jer!," hvorefter hun deaktiverede profilen. Dog vendte hun tilbage til det sociale medie blot en uge senere for at fejre sin forlovelse. 

Siden 2008 har popstjernen været underlagt et værgemål ledt af sin far, Jamie Spears. Værgemålet blev indført efter et offentligt sammenbrud, Britney havde året forinden. Sagen om værgemålet har fået meget medieomtale i de senere år, blandt andet på grund af #FreeBritney-bevægelsen, der mener, at værgemålet er i strid med grundlæggende menneskerettigheder. 

Efter 13 år som værge indgav Jamie Spears en ansøgning om at få værgemålet afsluttet og den 29. september blev Jamie suspenderet fra værgemålet. Dog er værgemålet ikke blevet fuldstændigt afskaffet endnu, da det midlertidigt bliver ledt af John Zabel, en revisor udvalgt af Britneys juridiske team. Ved et retsmøde den 12. november bliver det afgjort, om værgemålet skal ophøre helt.

LÆS OGSÅ: Netflix viser trailer for ny Britney Spears-dokumentar


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA