Nyhed

Ed Sheeran har endnu et album på vej, afslører hans manager

GAFFA.dk – alt om musik

På fredag udkommer albummet = , som er Ed Sheerans fjerde

Selvom Ed Sheerans fjerde soloalbum ikke engang er udkommet endnu, tyder det allerede på, at det femte er lige på trapperne. Det løfter Ed Sheerans manager Stuart Camp sløret for i et interview med The Sun, skriver NME. I interviewet beskriver manageren, at Ed Sheeran næsten er ustoppelig, når det gælder den nye musik:

”Det er mere et spørgsmål om at stoppe ham i at udgive endnu en plade ugen efter denne (det nye album =, red.). Materialet er der, og der vil ikke være fire års ventetid igen, det kan jeg love dig,” udtaler Stuart Camp.


Camp tilføjer i den forbindelse, at den kommende + – = ÷ x Tour vil strække sig over de næste tre eller fire år, og at det hele tiden har været planen, at endnu et album skal udkomme i denne periode. Turnéen begynder i april 2022, og i august lægger Ed Sheeran vejen forbi Danmark, hvor han giver fire koncerter i streg i Øresundsparken til august 2022. 

Sangene til det kommende album, altså det ikke officielt annoncerede femte album, skulle ifølge Stuart Camp allerede være skrevet:

“Ed ved allerede, hvad det næste album bliver. Han har allerede en track-liste til det, og det vil jeg få ændret i løbet af de næste 12 måneder. Ed skriver så mange sange, og han vil have dem ud, han vil ikke have, at de bare ligger på hans harddisk," udtaler manageren og peger på, at han altså vil forsøge at få Sheeran til at holde lidt igen med det femte album.


I et Instagram-opslag fra den 24. oktober 2021 fortæller Ed Sheeran, at han er testet positiv for covid-19. Det falder uheldigvis sammen med den kommende udgivelse af albummet =, som står til at lande på fredag den 29. oktober. Sangeren beskriver i opslaget, at han ikke vil kunne deltage personligt i en række interviews og shows i forbindelse med promoveringen af =, men at han vil deltage så vidt som muligt online fra sit hjem.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran og Elton John laver julesang sammen

Varm op til Ed Sheerans kommende album med den seneste single derfra, nemlig "Shivers":

ANNONCE