Nyhed

Uriah Heep kommer til Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Det britiske band vil spille et helt særligt tre timers koncertshow

Hard rock-pionererne Uriah Heep lægger vejen forbi Danmark, når de til næste år drager på deres 50-års jubilæumsturné, som de selv kalder ”From Lockdown to Rockdown!” Koncerten finder sted i Store Sal på Værket i Randers den 3. december 2022.

Uriah Heep vil optræde med et helt særligt tre timers koncertshow, hvor de vil spille et håndplukket udvalg af sange fra deres store bagkatalog i både elektrisk og akustisk form. Derudover vil koncerten byde på med en masse anekdoter undervejs fortalt af bandstifteren Mick Box, oplyser en pressemeddelelse. De medbringer desuden et stort lysshow og storskærm til aftenens koncert.


Uriah Heep er stadig stærkt aktive på den internationale musikscene, både med et imponerende bagkatalog af store sange og et nyt album på vej. Bandet er pionerer indenfor deres genre. Sammen med bands som Led Zeppelin, Deep Purple og Black Sabbath kultiverede de en særlig form for britisk heavy metal. 

Uriah Heep har produceret musik i 50 år, og i løbet af disse årtier har de udgivet hele 24 studealbum og 21 officielle livealbum. Derudover har de over 800.000 månedlige streams på Spotify og solgt over 45 millioner album verden over.

Deres bandnavn er inspireret af Uriah Heep-karakteren fra Charles Dickens-romanen David Copperfield. Uriah Heep en slesk slyngel, der tit omtaler sin egen "ydmyghed" - i bogen kaldet "umbleness" - hvilket bandet refererer til i titlen på deres debutplade Very ’Eavy, Very ’Umble fra 1970.


Billetsalget starter onsdag den 3. november 2021 klokken 10.00. Du kan købe billetter via vaerket.dk

LÆS OGSÅ: Ken Hensley fra Uriah Heep er død

Varm op til koncerten og giv Uriah Heeps debutalbum et genlyt lige her:

 

ANNONCE