x

Steppeulven 2022 er klar med de første liveoptrædener og dato

Steppeulven 2022 er klar med de første liveoptrædener og dato

Der gøres klar til at kåre det bedste musik fra 2021. Steppeulven 2022 annoncerer de tre første liveoptrædener til prisuddelingen.

"Den gode musik skal fejres, selv om den har trange kår under en pandemi". Sådan lyder det fra arrangørerne bag Steppeulven 2022, hvor de danske musikkritikere uddeler deres helt egen pris. Begivenheden finder sted lørdag den 29. januar 2022 klokken 20.00 på Bremen Teater i København. 

Årets vært er Rune Hedeman, som desværre må undvære sin faste medvært gennem flere år, Tilde Bang-Kristensen, da hun er på barsel. Steppeulven 2022 har også annonceret de tre første liveoptrædener til arrangementet. Publikum kan se frem til en spraglet vifte af dansk livemusik.

Først og fremmest kommer hiphop-duoen Fraads og optræder til årets prisuddeling. I august 2020 udgav Fraads deres debutalbum FRaaaDS, der fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder. Den dansksprogede duo, der består af David Engelbrecht og Papa Erotic, har skabt deres helt eget univers, som de er særligt kendte for at medbringe i deres energiske optrædener.  

Dette års vinder af Nordic Music Prize for Nordens bedste album, Clarissa Connelly, skal også optræde til Steppeulven 2022. Connelly bringer sine skotske rødder ind i sin mangefacetterede mytologiske popmusik. Connelly drager inspiration fra store kunstnere som Imogen Heap og Kate Bush og leger med at udviske grænsen mellem fiktion og virkelighed. Hendes prisvindende album The Voyager fik fire stjerner af GAFFAs anmelder.  

Møl er også blandt de annoncerede livenavne til begivenheden. Møl er et århusiansk metalband, der er kendt for at blande black metal og aggressive vokaler med den drømmende atmosfære fra shoegaze-genren. Møl har for nyligt skrevet kontrakt med et af verdens største metal-pladeselskaber og har netop udgivet deres andet studiealbum Diorama, der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder

I en pressemeddelelse oplyses det, at der bliver offentliggjort flere navne til arrangementet senere. Steppeulven 2022 afholdes i samarbejde med Bremen Teater og har Royal Beer som hovedsponsor. Arrangementet sponsoreres også af The Orchard og modtager støtte fra Roskilde Festival, KODA, DMF og DAF. 

Steppeulven er en pris, der siden februar 2003 er blevet uddelt af Foreningen af Danske Musikkritikere, der består af musikskribenter fra dagbladene og musikmedierne Berlingske, B.T, Børsen, Dagbladet Information, Ekstra Bladet, Fyens Stiftstidende, Politiken, Soundvenue, Passive/Aggressive, Weekendavisen, Kristeligt Dagblad og GAFFA. Prisen er opkaldt efter det danske rockorkester Steppeulvene. 

Et begrænset antal billetter til prisfesten den 29. januar 2022 kan købes via ticketmaster.dk

LÆS OGSÅ: Aarhus-bandet MØL skriver kontrakt med et af verdens største metalselskaber

Se Møl optræde til GAFFA Prisen 2019 lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA