x

Taylor Swift sætter sanglængderekord på hitliste

Taylor Swift sætter sanglængderekord på hitliste

”All Too Well (10 Minutes Version)” er det længste nummer til at snuppe en plads på Billboard Hot 100

Med under to uger på bagen har Taylor Swift allerede sat en del rekorder med sin nye udgivelse Red (Taylor's Version), som er en genindspillet version af 2012-albummet. Albummet i Swifts egen version så dagens lys den 12. november, og samme døgn fik Red (Taylor's Version) det højste antal streams nogensinde inden for 24 timer. Nu kan hun tilføje endnu en rekord til listen. Nummeret ”All Too Well (10 Minutes Version)” er nemlig at finde på Billboard Hot 100-listen som det længeste nummer nogensinde. Oven i købet på førstepladsen. Det skriver Pitchfork.

Pladsen for det længste nummer på denne hitliste snupper Swift fra Don McLean, der siden 1971 har været rekordholder med sin sang ”American Pie”, som er knap ni minutter lang, og som også nåede førstepladsen. Nummeret ”All Too Well (10 Minutes Version)” har ikke altid været så lang, som den nu er. I forbindelse med genudgivelsen af Red er nummeret blevet opdateret med flere minutter. Hør den nye version nedenfor.

Swift er i gang med at genudgive og genindspille sine første seks studiealbum, altså Taylor Swift (2006), Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012), 1989 (2014) og Reputation (2017). Denne serie af genindspilninger kommer i kølvandet på, at Taylor Swift mistede rettighederne til sine albums tilbage i 2019, hvor medieinvestor-firmaet Ithaca Holdings LLC, med stor-entreprenøren og Justin Bieber-manageren Scooter Braun i front, solgte ejerskabet videre til investeringsselskabet Shamrock Holdings.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift slår Spotify-rekord med sit nye, genindspillede album

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA