x

Lisa Nilsson annoncerer danmarksturné

Lisa Nilsson annoncerer danmarksturné

Svenskeren spiller seks koncerter i Danmark

Lisa Nilsson drager på turné i Danmark sammen med guitaristen Mattias Torell i foråret 2022, og de afslører allerede nu, at ingen af koncerterne bliver ens. Sætlisten vil byde på hits fra den svenske sangers bagkatalog, personlige favoritter og en række numre, som passer til det intime setup.

Publikum kan se frem til at opleve Lisa Nilsson akustisk i både marts og april 2022, hvor hun sammen med Torell besøger Rødovre, Greve, Aarhus, Helsingør, Hørsholm og København.

Guitaristen Mattias Torell har arbejdet sammen med Nilsson i næsten 30 år. Deres samarbejde tog form under indspilningerne af albummet Himlen Runt Hörnet. Duoen har også skrevet flere af Nilssons store numre sammen, hvor historiefortælling og spilleglæde er i centrum.

Duoen har turneret med mange forskellige bands og orkestre  siden 1992, og nu kan fans se frem til, at de skaber flere rørende og intime oplevelser.

Koncerter – Foråret 2022:
25.03.22: Rødovre, Viften
26.03.22: Greve, Portalen
27.03.22: Aarhus, Musikhuset Aarhus
29.03.22: Helsingør, Kulturværftet
31.03.22: Hørsholm, Trommen
02.04.22: København, Christians Kirke 

Billetterne til Lisa Nilssons duokoncerter med Mattias Torell er gået i salg i dag, fredag den 3. december klokken 10.00. Køb dine billetter til koncerterne lige her.

Lisa Nilsson slog igennem tilbage i 1992, i forbindelse med udgivelsen af hendes tredje album i rækken Himlen Runt Hörnet. Hendes popularitet i Danmark blev yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske film En kort, en lang af Hella Joof. 

Hun har senest udgivet albummet Sånger Om Oss tilbage i 2013. GAFFAs anmelder skrev følgende om Nilsson:

"Ingen tvivl om, at Lisa Nilsson er en af svensk pops mest yndefulde stemmer. Hun kan vitterligt lyde som en syngende engel, og på Sånger Om Oss synger hun aldeles vidunderligt." Pladen fik tre stjerner af GAFFA.  

LÆS OGSÅ: Lisa Nilsson: Sånger Om Oss

Varm op til danmarksturnéen med Lisa Nilssons seneste albumudgivelse lige her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA