x

VIDEO: 11-årige Nandi Bushell fortolker Tools ”Forty Six & 2”

VIDEO: 11-årige Nandi Bushell fortolker Tools ”Forty Six & 2”

Det var ikke nogen let opgave

Trommetalentet Nandi Bushell har tidligere fortolket numre fra en vifte af kunstnere, herunder Led Zeppelin og The Who, og nu har musikeren delt, hvad hun beskriver som sit ”mest udfordrende tromme-cover” nogensinde. Det skriver NME.

Der er tale om Tools 1996-nummer ”Forty Six & 2” fra det amerikanske prog-metal-bands andet album, Ænima.

”[Der er] rigtig mange komplekse timing-udfordringer og svære mønstre, nogle dele er rigtig hurtige, og det er også en virkelig lang sang,” skriver Bushell, der dog havde overskud til at smile til kameraet undervejs.

Hun fortæller desuden, at hendes onkel er stor fan af Tool, og at han over længere tid har spillet en masse af bandets sange for hende i håbet om, at hun en dag ville lave sin egen coverversion.

LÆS OGSÅ: Tool giver dansk koncert

Bushell har tidligere taget del i trommedueller mod nogle af branchens store talenter, herunder Foo Fighter-sangeren og tidligere Nirvana-trommeslager Dave Grohl og Queen trommeslageren Roger Taylor. Det unge talent laver desuden originale sange og har blandt andet arbejdet sammen med Tom Morello, Jack Black og Greta Thunberg på nummeret ”The Children Will Rise Up!”.

Bushell har i øjeblikket over 845.000 følgere på Instagram og mere end 350.000 abonnenter på YouTube. På musikerens YouTube-kanal findes der videoer, hvor en bare seks år gammel Bushell spiller trommer sammen med sin far.

LÆS OGSÅ: VIDEO: 11-årige Nandi Bushell i trommeduel med Queens Roger Taylor

Se Bushells cover af "Forty Six & 2" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA