x

Nirvana box-sæt klart igen

Nirvana box-sæt klart igen

Nirvana-bassisten Krist Novoselic (til højre på billedet) afslører i et interview med Billboard, at det meget omtalte box-sæt har en lovende fremtid. Dette skyldes en ny ”good will” mellem Novoselic, trommeslager Dave Grohl og Kurt Cobains enke Courtney Love.

”Alle jeres forventninger bliver indfriet, på nær hvis I regnede med et freaky, eksperimenterende, larmende album. Det hele er sikkert, og på den måde vinder bandet, fansene vinder, alle vinder,” siger Novoselic og fortæller videre, at pladeselskabet har planer om en udgivelse i slutningen af året.

Box-sættet, der var planlagt til udgivelse sidste år for at markere 10-års jubilæet for Nirvanas gennembrud ”Nevermind”, siges at indeholde 45 sjældenheder, blandt andet hittet in spe ”You Know You’re Right”.

Det kan i øvrigt nævnes, at i sidste uge dukkede optagelser af otte demoer op på nettet til downloading. Disse demoer menes indspillet i Rio, Brasilien, den 22. januar 1993.

De otte demoer er:

”Heart-Shaped Box”

”Scentless Apprentice”

”Milk It”

”Moist Vagina”

”Very Ape/Gallons Of Rubbing Alcohol Flow Through The Strip/Jam”

”Untitled Song #1”

”Untitled Song #2”

”Seasons In The Sun”

Sangene kan findes samlet på http://3ring.geekcore.net/nirvana/. Lydkvaliteten af sangene på denne side er meget ringe, og de kan findes i andre og bedre versioner andetsteds.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA