x

Charlatans-sanger i gang med soloalbum

Charlatans-sanger i gang med soloalbum

Engelske The Charlatans' sanger Tim Burgess har påbegyndt indspilningerne af, hvad der gerne skulle ende med et soloalbum.
Burgess arbejder sammen pop-guruen Linus Of Hollywood fra Los Angeles, der blandt andet før har arbejdet sammen med P. Diddy, The Smashing Pumpkins og Lil’ Kim.

Burgess flyttede selv til Los Angeles for fire år siden, hvor kulturchokket blandt andet medførte en stor interesse for Gram Parsons, falsetsang og diæten øl, cheeseburger og kokain.

Om samarbejdet med Linus fortæller Burgess til den engelske radiostation XFM: ”Vores managers forslog, at vi arbejdede sammen. Jeg medbragte idéerne, og Linus hjalp mig med at se dem fuldbragte.”

Ifølge radiostationen har Burgess og Linus indspillet i hvert fald seks sange inden for de seneste tre uger. Der er ingen udgivelsesdato planlagt, men en talsperson for Tim Burgess, udtaler, at musikken lyder rigtig godt, og at de to håber på, at det meget snart kan udsendes.

Et soloprojekt er ikke helt uventet fra Burgess, der har været frontfigur i The Charlatans i over 12 år. Og selv om bandet nød stor salgsmæssig og kunstnerisk succes med det meget lidt britiske ”Wonderland”-album fra 2001, har de inden for de seneste par år udsendt både et greatest hits-album, en B-side-opsamling og et live-album, alle velkendte tegn på slutningen af en æra. Nu mangler vi bare remixalbummet.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA