x

Bobby Brown anholdt igen

Bobby Brown anholdt igen

Selvom Whitney Houston, gennem tågerne, prøver at overbevise alle om, at hendes gemal i virkeligheden er en engel på jord, så er Bobby igen raget uklar med loven. Torsdag morgen blev han anholdt i Atlanta for at køre for stærkt, uden kørekort og med marihuana i bilen.

Som det er skik i det store Amerika, betalte Bobby sin kaution på 1.300 dollars og blev løsladt, for med det samme at ryge i hænderne på politiet i DeKalb County, som er nabo-"kommune" til Atlanta. Det skete, fordi Bobby Brown undlod at dukke op i retten, efter at han i 1997 blev anholdt i DeKalb County for nogenlunde de samme overtrædelser plus "manglende evne til at holde sig på vejbanen", skriver mtv.com.

Hos myndighederne i DeKalb County fik han så lov til at betale 10.000 dollars i kaution for at blive løsladt. Nu venter der en retssag, hvor Bobby enten skal betale en bøde eller i fængsel - hvis han altså dukker op.

Tilsyneladende var Whitneys mand blandt venner hele dagen, eftersom en politimand havde denne kommentar "Vi kender Bobby ganske godt heromkring. Han kommer tit forbi."Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA