Nyhed

Album og Ep med Yo La Tengo

Ep ude nu, album til april

Efter fem ugers arbejde på deres nye album er indie-støjrockerne Yo La Tengo så småt ved at være færdige med albummet, der har arbejdstitlen ”Closer To Music”, skriver rollingstone.com.

”Vi gør vores bedste for ikke at udtale os, om hvordan vores nye album lyder, da vi stadig ikke har fundet ud af det selv. Alle sangene på nær én har tekster, vi synger alle leadvokal på et eller andet tidspunkt på albummet, og der er kun en sang, der er længere end ni minutter. Det er stille, det er højt... det er en blanding af tidlig Joe Jeffrey-(gammel soul sanger) og knap så tidlig Joe Jeffrey”. Fortæller bandets bassist James McNew, og afslører samtidig sang titler som ”Tiny Birds”, ”How To Make A Baby Elephant Float” og ”Jailbreak 2001”.

I ventetiden på det nye album der forventes ude i april måned, kan man fra i dag købe ep’en ”Nuclear War” (billedet er coveret), der indeholder fire coverversioner af sangen med den samme titel, der originalt blev indspillet af det ultra avantgarde jazzfusion-funk orkester Sun Ra.


En af versionerne er med et børnekor, der synger omkvædet ”it’s a motherfucker”. Om denne version fortæller sanger Ira Kaplan: ”Det var interesant at se børnene synge noget, de i bedste fald ikke forstod. De blev alle på forhånd instrueret i, at det de skulle synge, måtte de ikke bruge udenfor studiet. De vidste alle, at de sang noget forbudt, men jeg tror ikke, at sangens mening sank ind”.


ANNONCE