x

Dansk rockfremstød i Hamburg fortsætter

Dansk rockfremstød i Hamburg fortsætter

Det danske rockfremstød i Hamburg, Skand-all, er ifølge arrangøren Dansk Rock Samråd (ROSA) blevet en succes og fortsætter derfor til foråret.

Under titlen Skand-all har tre danske grupper - The Defectors (billedet), Nephew og The Broken Beats - siden september opholdt sig i Hamburg for at give koncerter på spillestederne Schlachthof og Scandia Bar i byens Reeperbahn/Skt.Pauli-distrikt - samme område, hvor Beatles for 40 år siden gav utallige koncerter for at slå igennem. Grupperne er i det tyske for at give spille i pladeforretninger og for at komme i kontakt med den lokale tyske presse. 12.-15. december vil Aalborg-bandet Figurines gøre det samme som afslutning på sæsonens Skand-all.

Benarbejdet i det tyske har allerede kastet en del af sig. Således er Nephew blevet tilbudt turné i både Tyskland og Schweiz, mens Defectors og The Broken Beats er tilbudt spillejob på hhv. Schlacthof (igen) og på Nacht der Gix-festivalen i Hamburg næste efterår. The Broken Beats udgiver i øvrigt en cd i Tyskland til foråret.

Til foråret regner ROSA med at sende fire-fem grupper til Hamburg efter samme koncept, men ROSA vil også forsøge at arrangere koncerter i andre byer.

Nu vi er ved ROSA, kan vi da også godt nævne, at organisationen 29.-31. maj næste år for niende gang arrangerer Spot-festival i Århus med nordiske upcoming navne.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA