x

Bee Gees’ Maurice Gibb død

Bee Gees’ Maurice Gibb død

Bee Gees’ Maurice Gibb døde på et hospital i Miami i morges, kun 53 år gammel. Gibb blev indlagt torsdag på hospitalet efter at være kollapset af mavesmerter. En operation blev iværksat i maveregionen, men under denne fik Gibb hjertestop, og hans tilstand var siden kritisk.

Maurice Gibb var omgivet af sin familie i den sidste tid - deriblandt Bee Gees-brødrene Robin og Barry. Familien udtalte tidligere i dag til pressen: ”Hans kærlighed, entusiasme og energi til livet forbliver en inspiration for os alle”.

The Bee Gees har stået bag hits som “Jive Talkin’”, ”You Should Be Dancing”, ”Tragedy”, og ”Staying Alive” fra det til dato mest solgte soundtrack, ”Saturday Night Fever”. Siden midten af 60’erne har de solgt over 100 millioner album.

Maurice Gibb har i det seneste par år boet i Miami, hvor også bror Barry bor. Og ud over musikkarrieren drev Maurice paintball-forretningen ”Commander Mo’s”.

The Bee Gees skrev ikke kun hits til eget brug, men også til navne som Elvis Presley, Otis Redding og Barbara Streisand.

Den fjerde Gibb-bror Andy (der ikke var med i Bee Gees) døde som stofmisbruger, kun 30 år gammel, i 1988.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA